32 km vagyok aki kislányt vár igaz az, hogy ott van az a barna csik a hason és az, ahogy felér a mellhez akkor kell jönnie a babának?
Szia!
Szerintem ez ugyanolyan néphiedelem, mint a csúcsos has = fiú gyermek.
Nekem kislányom van, soha nem volt semmilyen csíkom, a 38. héten szültem.
Most nem tudom, ki van bennem, most sincs semmilyen csík.
Üdv: 32 hetes
Az a barna csík: linea negra a neve (azt hiszem), nekem is ott van. Kisfiú lesz!! Nem a nem től függ, hogy van-e vagy nincs. Arról viszont nem hallottam, hogy ha felér a mellig akkor jön a baba. Jó lenne, mert nekem már felér odáig, csak halványabb, mint alatta. A méhszájam már teljesen nyitva van, úgyhogy bármikor jöhet. Majd figyelem a csíkomat, hogy sötétül-e fent is.
38+5 kismama
34 hetes terhes vagyok kislányom lesz semmi csíkom nincs.
A fiammal az utolsó 3 hétben jött elő ez a csík és végig a köldököm felett is volt. Szülés után egy két héttel eltünt és nem is jött újra...
Szia! Nekem már 20hetesen a mellemig ért a csík, de mondok még jobbat, mindkét mellemen a bimbóudvarból lefele is kialakult egy-egy barna vonal...
Kisfiú lesz.
37hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!