Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Én ezt nem értem.7. dpo-on...

Én ezt nem értem.7. dpo-on járok, a hőm 0,3 esett, és ahogy elmentem a mosdóba, barna "folyásom" van, és mensis görcsök!? Ez most mensi lesz? Reménykedhetem babában, vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
Soha nem jött korábban meg, mint kellene, a 14 napom mindig megvolt, pé után. Beágyazódás lehet ez?

2013. febr. 15. 10:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

1. és 3. vagyok! Egyébként nekünk is 1 év után jött össze, ráadásul nem túl zökkenőmentesen.. Ahogy itt előttem is írták én is sokat pecsételtem mensi előtt, és irdatlanul sokat híztam majd 40 kg-t!

Végül addig könyörögtem hogy a nőgyógyász elküldött endokrinológushoz, ahol találtak nem egy eltérést, de ők se nagyon foglalkoztak vele..

Még abban a hónapban teherbe esten és a 7. héten elvetéltem...

Rögtön rá következő hónapban újból teherbe estem és akkor is elvetéltem..

Visszamentem az endokrinológushoz, (ahol hál istennek új doki volt mert az előző nyugdíjba ment), egyből kaptam gyógyszert.

3 hónappal később (itt már kivártuk a határidőt) újból terhes lettem, na most ő van a pociban :D

Nem volt túl egyszerű, mert ráadásul nekem peteéréstől a mensiig 6 nap volt, ami ugye nagyon rövid és nincs ideje beágyazódni, de nekem végül is 3x is sikerült :D

Most már a gyógyszer hatására rendben vannak az értékeim, és remélhetőleg fogyni is fogok majd tőle... de legalábbis nem hízok tovább :D

Szóval nyugalom, mindennek eljön az ideje és nektek is el fog :D

2013. febr. 15. 16:05
 12/27 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Gratulálok a babásoknak! Én nem is nagyon emlékszem olyanra, hogy ne barnáztam volna mensi előtt minimálisan. Már van egy 2 éves fiam és az elején még nála is barnáztam, végül gyógyszert is kaptam rá, hogy ez elmúljon. Még csak pár hónapja próbálkozunk a kistesóval, de ha hamarosan nem jön össze, akkor én is kérek egy hormon labort.
2013. febr. 15. 16:42
 13/27 A kérdező kommentje:
Sajnos ez mensi lett! Reggelre begörcsöltem nagyon, a hő, lement az alapra, és már nem barnázom, hanem vérzem. :( Az okát sajnos nem tudom, miért jött ilyen hamar, de majd a dokim kideríti, mi lehet a probléma! Köszönöm a hozzászólásokat, és remélem akik hasonló cipőben jártak mint Én, (sajnos nem tudom hányas válaszoló volt) megírja a fejleményeket! :) Nektek megy a drukk!!!!!! :) Remélem Ti sikerrel jártok! :)
2013. febr. 16. 08:18
 14/27 anonim ***** válasza:

Ma nekem is megjött. Nem értem, 5 nappal hamarabb, nagyon szomorú vagyok. Új hónap, új remény!

5-ös voltam.

2013. febr. 17. 13:28
 15/27 A kérdező kommentje:
Tegnap én is szomorkodtam, de ma már az lebeg a szemem előtt, hogy ebben a hónapban sikerülhet! Megpróbálunk csak ovukor együtt lenni, hátha az beválik! A kétnaponta sajnos nem. Neked is sok sikert! C.
2013. febr. 17. 16:15
 16/27 anonim ***** válasza:
Remélem ebben a hónapban mindkettőnknek összejön! :) Ma már én is pozitívabban állok hozzá, reggel elkezdtem hőmérőzni is. Mióta probálkoztok?
2013. febr. 18. 09:41
 17/27 A kérdező kommentje:
Na látod, csak pozitívan! :) Lassan 1 éve. :( Annyira várjuk már a babát. Első baba lenne. Ti mióta? Első baba?
2013. febr. 18. 14:39
 18/27 anonim ***** válasza:
Nekünk már van egy 2 éves kisfiunk, miatta könnyebb elviselni hónapról hónapra a csalódást. Kb. fél éve próbálkozunk, most ebben a hónapban elkezdek hőmérőzni és ovutesztelni is és remélem ez segít. :)
2013. febr. 18. 15:51
 19/27 A kérdező kommentje:

Hát igen, ha már van egy gyermek, sokkal könnyebb, elviselhetőbbé teszi, a "csalódást". De, Te legalább tudod, hogy lehet babád, Én még sajnos ebben sem vagyok biztos, hogy Nekem egyáltalán lehet-e. De! Csak pozitívan! :)

Az ovu tesztet Én már próbáltam, sajnos nem sok sikerrel! Volt olyan, hogy akkor is pozi volt, amikor nem volt peteérésem. Szerintem biztosabb a hőmérőzés, de azért Neked hátha beválik! :) Fel a fejjel! ;)

2013. febr. 18. 17:39
 20/27 anonim ***** válasza:

Mi a kisfiunkat nem terveztük, ugyan már házasok voltunk, de még várni akartunk pár évet. Nem kellett átélnem, hogy hónapról hónapra várom a pozitív tesztet, ez most nagyon rossz, de probálok pozitív maradni, hátha a teszt is az lesz hamarosan. :)

Voltatok már kivizsgáláson? Kérdezted már a dokid, hogy miért jöhetett meg ebben a hónapban ennyivel hamarabb?

2013. febr. 19. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!