Milyen tapasztalataitok vannak az One Step terhességi teszttel kapcsolatban?
A teszt leolvasását időn belül kell megtenni, ezért van rajta a tájékoztatón is. Az, hogy fél órával később, két nappal később, 2 héttel később mit mutat, teljesen lényegtelen. Ahogy a papír szárad, változik a színerősség, stb.
Ezzel a teszttel mensi előtt 3 nappal mutatta a babám. Most 27 hetes vagyok.
Meg is van! :) Corax Be Sure (dm-ben vettem kb. 900.- körüli áron, ha jól emlékszem).
Nálam ez vitte az első helyet (iszonyú sokféle tesztet csináltam, 10félét biztosan, mert annyira hatalmas csoda az életemben ez a kis Manó, hogy muszáj volt :)
Nekem már többször volt szellemcsíkos, úgyhogy én nem veszek soha ilyet!
Amikor terhes lettem, a 10. dpo-n elszíneződött rózsaszínnel a 2. csík helye, de elfolyás volt, és csak az egyik oldalon... 2 napra rá full negatív, majd a 14. napon halvány, de egyértelmű pozi volt.
Sajnos elment az a baba még nagyon az elején, és amikor az a teszt már nem mutatta, a 25-ös viszont igen -halványan. Szóval nem megbízható, vegyél másikat, és csináld meg holnap. Szorítok hogy baba legyen!
Koszonom a valaszokat. Most is egyertelmuen latszik a csik, csak kicsit megremitett, hogy ami egy oraja total pozitiv, most olyan mintha a nemvart elott csinaltam volna.
Mindenkepl veszek masikat, koszi a tippet! :-)
Kedves 4-es, 5-ös válaszoló!
Vettem egy általad ajánlott tesztet. Holnap reggel megcsinálom :)
Kedves Utolsó!
Sajnálom :( Sajnos teljesen át tudom érezni, amit írsz. Én is elveszítettem az elsőt, pedig annál a terhességnél olyan erős csíkot húzott a Gabriel teszt, hogy el sem akartam hinni és még mind a mai napig teljes valójában láttatja magát az a kis csíkocska (pedig 4 hónapja volt). Ezért is aggódok egy kicsit, bár nincs miért, mert tényleg nagyon erős volt a reggeli teszt, csak most délután, ahogy ránézek tök frusztráló, hogy alig látom. Na, mindegy! Talán holnap reggelre okosabb és nyugodtabb leszek!
Köszönöm nektek!!!!
Barátnőm ma este csinált ClearBlue digitálissal (25-ös) tesztet és pozitív lett (1-2 hetes terhes a teszt szerint).
Ugyanabból a pisiből csinált egy OneStep tesztet (10-es) és negatív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!