Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek milyen a görbém,...

Szerintetek milyen a görbém, esélyes vagy nem?

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 17. 19:52
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2013. aug. 19. 13:30
 12/37 anonim ***** válasza:
Szerintem is előbb volt ovud és már tesztelhetnél is. Ez a görbe egyébként nem trifázisos, hanem lépcsős, ami nem minden esetben jó, de reméljük nálad baba van a dologban. Drukkolok!!!
2013. aug. 19. 22:14
 13/37 A kérdező kommentje:

Sziasztok, ma azt hittem reggelre leesik, de nem :))))

[link]

Kedves utolsó, maga lenne a csoda ha most sikerülne, ebben a hónapban alig tudtunk együtt lenni, meg a májusi vetélés óta ez az első védekezés nélküli, úgynevezett laza együttlétekkel, de csodák vannak :)))

2013. aug. 20. 09:49
 14/37 anonim ***** válasza:
Szerintem tegnap vagy ma kellett volna megjönnie. Szóval nagyon esélyes:)
2013. aug. 20. 12:37
 15/37 A kérdező kommentje:

Felvittem máshová is :))

[link]

2013. aug. 20. 18:41
 16/37 anonim ***** válasza:
Szia, én írtam h lépcsős... Szóval nagyon jó, hogy még mindig felfelé megy a hőd, nagyon valószínű, hogy holnap pozitívat tesztelsz :) DE! Ha tényleg baba van, mielőbb kérdezz rá a dokidnál, h szükségét látja e progeszteron pótlásnak, mert a lassan és lépcsősen megy fel a hőd (ez jelentheti az alacsony prog. szintet). Főleg, ha vetés után vagy... Lehet kapsz majd utrogestant a baba megtartására.
2013. aug. 21. 08:26
 17/37 anonim ***** válasza:

Hát picit vitatkoznék azzal, hogy ha lépcsős, az azt jelenti, hogy kevés a progi. Ne ijesztegessük feleslegesen a kérdezőt. A progeszteron folyamatosan nő, beágyazódás után is, tehát a lépcsős növekedés teljesen természetes. Nekem is lépcsősen növekedett, és szép magas volt a progeszteron szintem.

Amúgy, ha kérdező már volt egy vetélésed, a progi szintedtől függetlenül fogsz sztem kapni utrot. Abból baj nem lehet, a progeszteron nem lehet túl magas, viszont ha alacsony, az nem jó.

Várjuk a fejleményeket, nagyon drukkolok továbbra is:)

2013. aug. 21. 09:27
 18/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok, nagyon aranyosak vagytok. Igen utrot azt mindenképp kapok ezt megbeszéltük még májusba 3x2-t. Kedves utolsó neked milyen volt a görbéd megmutatod?

Ma megyek megvenni a tesztet, szívem szerint csak holnap reggel csinálnám meg ha fent lesz a hőm, de annyian rágják a fülem, meg kicsit mindjárt megjön érzésem van, hát azért bizakodó vagyok, de nem élem bele magam. Elvégre ebben a ciklusban azt szerettem volna hogy normális hőm legyen pecsételgetés nélkül, baba meg se fordult a fejembe :))))Hát én lennék a legboldogabb:)

[link]

2013. aug. 21. 10:35
 19/37 A kérdező kommentje:
lassan esni fog a hőm, talán már holnap, ugyanis teljesen negatív a tesztem, ez van, túl szép lett volna hogy igaz legyen :(
2013. aug. 21. 12:55
 20/37 anonim ***** válasza:
Ha jól sejtem nem reggeli pisiből csináltad? Melyik tesztet használtad?
2013. aug. 21. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!