Szerintetek milyen a görbém, esélyes vagy nem?
Sziasztok, ma azt hittem reggelre leesik, de nem :))))
Kedves utolsó, maga lenne a csoda ha most sikerülne, ebben a hónapban alig tudtunk együtt lenni, meg a májusi vetélés óta ez az első védekezés nélküli, úgynevezett laza együttlétekkel, de csodák vannak :)))
Hát picit vitatkoznék azzal, hogy ha lépcsős, az azt jelenti, hogy kevés a progi. Ne ijesztegessük feleslegesen a kérdezőt. A progeszteron folyamatosan nő, beágyazódás után is, tehát a lépcsős növekedés teljesen természetes. Nekem is lépcsősen növekedett, és szép magas volt a progeszteron szintem.
Amúgy, ha kérdező már volt egy vetélésed, a progi szintedtől függetlenül fogsz sztem kapni utrot. Abból baj nem lehet, a progeszteron nem lehet túl magas, viszont ha alacsony, az nem jó.
Várjuk a fejleményeket, nagyon drukkolok továbbra is:)
Köszönöm lányok, nagyon aranyosak vagytok. Igen utrot azt mindenképp kapok ezt megbeszéltük még májusba 3x2-t. Kedves utolsó neked milyen volt a görbéd megmutatod?
Ma megyek megvenni a tesztet, szívem szerint csak holnap reggel csinálnám meg ha fent lesz a hőm, de annyian rágják a fülem, meg kicsit mindjárt megjön érzésem van, hát azért bizakodó vagyok, de nem élem bele magam. Elvégre ebben a ciklusban azt szerettem volna hogy normális hőm legyen pecsételgetés nélkül, baba meg se fordult a fejembe :))))Hát én lennék a legboldogabb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!