Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek esélyes a baba a...

Szerintetek esélyes a baba a görbém alapján?

Figyelt kérdés

5.napja késik,soha nem szokott,mindig 28-29 napos a ciklusom

Szerintetek mikor lenne érdemes tesztelnem?

[link]

2009. dec. 25. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem késői ovud volt amit 23.ára tennék tehát elvileg nem késhet 5 napja.De azért remélem babás lesz ez a görbe.A luteális fázis 14-16 nap te még ha jól számolom a 13 vagy.Ha biztosra akarsz menni azt szokták mondani ha a 18 nap után sem jön meg akkor már nagy valószínűséggel baba van.Szurkolok.
2009. dec. 25. 13:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazad van,biztos hogy késői ovum volt,csak azt nem értem ha nekem mindig késői van(20-22.nap)akkor miért jön meg mindig pontosan,miért nem akkortól számítva 14-16 nap?
2009. dec. 25. 13:43
 3/6 A kérdező kommentje:

Még annyit hogy tegnap olyan volt mintha meg akarna jönni,volt egy kis barnás rózsaszínes folt a wc papíron,de ennyi,azóta semmi:)és az ovuteszt pozitív

Jelent ez valamit?

2009. dec. 25. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:

bocsi, lehet hogy tévedek, de nem te írtad egy tegnapi kérdés mai válaszaként, hogy lett egy nagyon halvány pozi teszted az erős ovu tesztek mellett?? csak a görbe ismerős, azért kérdezem.

egyébként szurkolok Neked! boldog Karit:D

2009. dec. 25. 18:31
 5/6 A kérdező kommentje:

De én írtam,csak már a szememnek sem merek hinni,nem-e csak beképzeltem hogy ott van.Azért nem említettem újra.

Egyébként még azóta sem jött meg hál Istennek,a hőm 37 körüli,a mellem nagyon érzékeny,szóval reménykedem :)

Köszi a biztatást!

2009. dec. 26. 08:40
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem 21 ciklusnapon vot ovud,rossz helyre húzta be a programm,de akkoriban nem nagyon voltatok együtt...
2009. dec. 26. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!