Esélyes a baba?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Rögtön a közepébe is vágnék! Az első,hogy nem akaródzik megjönni. A melleim annyira fájnak,hogy reggel majdnem sírva kelek fel. Olyan,mintha elfeküdtem volna. Na de már három hete? Pár napja hányingerem van reggel,délelőtt. Na és a hátfájás...huuhh.Holnap megyek tesztet venni,kedden reggel meg is csinálom. Vélemény?:)
2013. aug. 11. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van egy 5ösöm, hogy baba...kedden mindenképp írj, ha megvan a teszt
2013. aug. 11. 13:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Mióta késik? Nekem is hasonlóak a tüneteim és én nemrég tudtam meg,hogy babát várok,vagyis,elvileg nálad is lehet.Ha szeretnéd a babát,akkor drukkolok! :)
2013. aug. 11. 13:39
 3/8 A kérdező kommentje:
2hete késik. Nem tervezzük még,de ha jön,akkor se lenne gond. Csak megszakítással "védekezünk". De az ugye nem egy biztos módszer...
2013. aug. 11. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Várjuk az eredményt:)
2013. aug. 11. 16:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2013. aug. 13. 13:32
 6/8 A kérdező kommentje:
A tesztem negatív lett. Nem is tudom mit gondoljak. A mellfájás már annyira brutál, hogy 2 napja semmit nem tudok aludni.
2013. aug. 13. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem jön meg, mindenképpen tesztelj hét vége felé is egyet...
2013. aug. 13. 18:39
 8/8 anonim válasza:
Szia ! Barátnőmnek első negatív lett, második pozitív, így vettek harmadikat is és az is pozitív lett. 2-3 nap különbséggel nézte meg.. :)
2013. aug. 24. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!