Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek-e terhes? (lent az info)

Lehetek-e terhes? (lent az info)

Figyelt kérdés
június 20-án elmult a mensim és a barátom a péniszével izgatta a csiklom de nem hatolt be..aztán július 5-én lefeküdtünk egymással és vagy két másodpercre feltette gumi nélkül de ki is vette mert fájt aztán gumit huzott. a sex végén mikor elment nem ment el bennem. ezután kb 5 nappal hamarabb megjött a mensim(júl.15.-én) ez alatt a menses alatt elmentem a strandra a 4.napon és azután éjszaka felkeltem és nagyon fájt a petefészkem és kikellett mennem hányni. azután elmentem nőgyógyászhoz és azt mondta felfázás. a petefészek fájdalom elis mulott kb 3 nap alatt és azóta sem hánytam bár émelygések szoktak lenni és valamikor mintha belenyilalna a petefészkembe. olvastam hogy derék fájdalom is lehet a terhesség előjele és nekem szokott is fájni de az azelőtt is fájt de más tünetem nincs csak ezek voltak. max még annyi hogy mintha fellenne puffadva egy picit a hasam. de a mostani mensim is megjött ugyanugy csak 4 nappal hamarabb de minden normális...és egy tesztet is megcsináltunk a mensi előtt kb 4-5-6 nappal nemtudom pontossan és pozitiv lett bár elszurtam mert délutáni vizeletből csináltam...szoval szerintetek lehetek terhes?
2013. aug. 15. 11:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2-szer megjött, negatív terhességi teszt, orvosnál voltál. Védekeztél gumival... az a 2 másodpercig berakta az kb 10 millió emberből egynél okoz terhességet, annál is akkor, ha tiszta spermás farka. Mi a kérdés? Nem tudom ki kezdte el a mindentől teherbe lehet esni dolgot, de itt a gyk-n annyi abszurd kérdés van már. Miért nem lehet az alap bioszt megtanulni?
2013. aug. 15. 11:37
 12/15 A kérdező kommentje:
ugyanolyan a vèrzèsem mint ezelöttökbe .. szóval nem csak pecsètelõ.. ugyanugy 6-7 napig van meg most járok az 5 napon ès mèg azèrt mostis sok folyik.
2013. aug. 15. 11:44
 13/15 anonim ***** válasza:
mint mondtuk nem vagy terhes
2013. aug. 15. 11:47
 14/15 A kérdező kommentje:
nagyon szèpen köszönöm a válaszokat. máris jobbanèrzem magam. :)))
2013. aug. 15. 11:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Nana nekem a 11 hétig folyamatosan megjött a mensim szóval előfordulhat h terhesség alatt is megjön a nemvárt de ez sem sűrűn fordul elő.. de nekem az a terhességem a 11.hétben megszakadt el vetéltem!! és ez volt 4 éve!!
2013. aug. 15. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!