Attól lehetek terhes, hogy a barátomnak kiverem vízben?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés de van esély rá? Holnapi program az lesz, hogy megyünk fürdeni (tó lesz ez) és tudom, hogy nem fogja kibírni azt, hogy ne nyúljon hozzám és én se hozzá és hát kicsit félek.2013. júl. 21. 22:47
1/7 anonim válasza:
De még a pontyok is azok lesznek.
3/7 anonim válasza:
Ha vízben dugtok esetleg :D de ha csak kivered neki akkor nem :)
4/7 anonim válasza:
Az ilyenek miért szexelnek? Legalább alapvető ismeretei legyenek az embernek mielőtt nekifog ... anélkül nem különb a dolog, mint az állatok párzása ...
5/7 anonim válasza:
Terhes nem lehetsz. Csak aztán majd győzzetek orvoshoz járni a fertőzések miatt.
6/7 anonim válasza:
Hallod... én a helyedben inkább nemtenném...
7/7 anonim válasza:
ne a balatonba lecci.. a heten meg itt vagyok es nem akarok spermas vizbe belemenni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!