Lehetek-e terhes? (lent az info)
Figyelt kérdés
június 20-án elmult a mensim és a barátom a péniszével izgatta a csiklom de nem hatolt be..aztán július 5-én lefeküdtünk egymással és vagy két másodpercre feltette gumi nélkül de ki is vette mert fájt aztán gumit huzott. a sex végén mikor elment nem ment el bennem. ezután kb 5 nappal hamarabb megjött a mensim(júl.15.-én) ez alatt a menses alatt elmentem a strandra a 4.napon és azután éjszaka felkeltem és nagyon fájt a petefészkem és kikellett mennem hányni. azután elmentem nőgyógyászhoz és azt mondta felfázás. a petefészek fájdalom elis mulott kb 3 nap alatt és azóta sem hánytam bár émelygések szoktak lenni és valamikor mintha belenyilalna a petefészkembe. olvastam hogy derék fájdalom is lehet a terhesség előjele és nekem szokott is fájni de az azelőtt is fájt de más tünetem nincs csak ezek voltak. max még annyi hogy mintha fellenne puffadva egy picit a hasam. de a mostani mensim is megjött ugyanugy csak 4 nappal hamarabb de minden normális...és egy tesztet is megcsináltunk a mensi előtt kb 4-5-6 nappal nemtudom pontossan és pozitiv lett bár elszurtam mert délutáni vizeletből csináltam...szoval szerintetek lehetek terhes?2013. aug. 15. 11:21
1/15 anonim válasza:
Csináj még egy tesztet (rendesen) és egyből kiderül az igazság...
2/15 anonim válasza:
pozitiv lett a tezst? 2 csik volt rajta vagy egy???? Ha pozitív (két csik van) akkor terhes vagy. Nme kell reggeliből csinálni csak nagyon az elején számit mert a reggeli vizeletben van a legtöbb HCG, de általában már a nappaliból is kimutatják 4 hét után nem sokkkal. (a 4. hét a mensi első napjától számit, teházt kb 2 hétttel az aktus után). Fals pozitív nagyon ritkánn van. Gyorsan csinálj még egyet és ha két csik van akkor irány a nőgyógyász.
3/15 anonim válasza:
Ha voltál nőgyógyásznál akkor gondolom alulról meg is vizsgált és akkor szólt volna h terhes vagy... Mit kell az ilyet ennyire túlbonyolítani, ha egyértelmű? A nődoki is mondta h felfázás, szerinted hazudna neked arról, h terhes vagy???
4/15 anonim válasza:
kedves utolsó anőgyógyász 5.-6. hétig nem lát semmit az uh-on. Tehát lehet még korán volt az orvonál.
5/15 A kérdező kommentje:
a teszten egy csik volt..bocsi elirtam.
2013. aug. 15. 11:27
6/15 anonim válasza:
amúgymeg,ha terhes vagy,nem jön meg a menstruációd..
ha a tesz pozitív,akkor pedig terhes vagy,ha negatív,akkor nem
:)
7/15 A kérdező kommentje:
boccs elirtam negatív lett.
2013. aug. 15. 11:29
8/15 anonim válasza:
na azért. Akkor nem vagy terhes.
9/15 anonim válasza:
6-os! Sok nő menstruál a terhesség elején de sokan akár 6-7 hónapig is. Bár általában ezek picivel gyengébb vérzések de ez sem törvényszerű.
10/15 anonim válasza:
most nem azért a mensi előjele is a derék/hátfájás, és a hasfelpuffadás!
Ha normálisan megjött és nem csak pecsételő vérzésed van, akkor nem lehetsz terhes. De legközelebb védekezzetek, lehet most szerencséd volt.. de az előváladék is tartalmaz spermiumokat! Lehet legközelebb abból lesz a terhesség,hogy berakta a barátod 'csak' pár mp.ercre
Ez nem játék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!