Szerintetek korai még?
Megértelek, kérdező, hogy türelmetlen vagy, én is az vagyok, hidd el...ne csüggedj, most negatív lett, de korán teszteltél, ez tény. Ha még jól is sikerült összehozni az időzítést, és megtermékenyült a pete, akkor is el kell telnie egy kis időnek, hogy kimutatható legyen, hogy a sikerült a beágyazódás! Úgyhogy fel a fejjel! Legközelebb szerintem tényleg elég akkor tesztelni, amikor nemvárt napja van, és mondjuk még nem jött meg...én is ezt csináltam, amit te...második babát tervezzük most. Az első baba a 3. hónapban jött össze. Amikor őt terveztük, hát, ne tudd meg mennyi tesztet ellőttem :D A sikeres hónapban már csak a nemvárt napján teszteltem. És akkor lett pozitív :)
Úgyhogy TÜRELEM, és csak POZITÍVAN :)
Én is 21 körül nem várom és ugyan olyan türelmetlen vagyok, de a nem várt napját mindenképpen megvárom. Annyian tanácsolták, hogy még akkor is várjak egy hetet, de azt tuti nem fogom már kibírni :(
Kitartás!
Hát igen nehéz türelmesnek lenni sajnos :(
Deköszönöm a válaszokat és a bíztatásokat és grat akinek pozitív.. :) Most már várok türelemmel ha kibírom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!