Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19 évesen még nagyon korai a...

19 évesen még nagyon korai a teherbeesés?

Figyelt kérdés
Kihagytam egy szem tablettát az első héten, és ha ettől terhes lennék, tuti megtartanám a babát. Nagyon korai lenne?

2013. aug. 12. 15:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
51%
igen.
2013. aug. 12. 15:45
 2/25 anonim ***** válasza:
Mindaddig korai, amíg úgy érzed, nem vagy kész egy gyerekre.
2013. aug. 12. 15:52
 3/25 péntek judit nikolet ***** válasza:
100%
Ha te ugy érzed hogy megtartanád és szeretnéd akkor semmi esetre sem korai
2013. aug. 12. 15:53
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg van a biztos háttér(lakás, állás) akkor nem korai.
2013. aug. 12. 16:09
 5/25 anonim ***** válasza:
71%

A korod akár tökéletesen alkalmas lehet a szüléshez, gyermekneveléshez, csak kérdés, hogy a körülmények adottak-e. Tudsz-e mindent biztosítani neki, amire szüksége van? Ha igen és elég érettnek tartod magad hozzá, akkor semmi akadálya, sőt, ha mindezek adottak, akkor követendő példa is lehetsz sok fiatal lány/nő számára.

De ha bármi is hiányzik (akár egzisztenciálisan, akár a te felelősségérzetedben), addig nem érdemes gyereket vállalnod. Ezt neked kell tudnod!

2013. aug. 12. 16:13
 6/25 anonim ***** válasza:
35%
Itteni válaszokban már tök normális az is ha 17 évesen szül, de a valós életben nem teljesen.
2013. aug. 12. 16:22
 7/25 anonim ***** válasza:
45%

Kedves Utolsó!

Nincs egészen igazad!!!

Feltételezem, hogy 19 évesen már van munkaviszonya mondjuk egy éve, de végzettsége (pl. érettségi) mindenképpen.

Élhet akár komoly, érzelmileg kiegyensúlyozott párkapcsolatban is felelősségteljes férfi mellett. Gyógyszert szed, vagyis tudatosan védekezik, ami nem arra enged következtetni, hogy felelőtlen és nemtörődöm.

Hozzáfűzném, hogy minden egyes hozzászólás azt sugallja, hogy azért kellenek a megfelelő körülmények (szövegértés!!!!)

Én - így visszagondolva - megszültem volna a babámat ennyi idősen a babámat, ha teherbe estem volna.

Mindemellett feltételezhető, hogy 20 éves lenne mire megszül, vagyis nem 17. Ebben a korban sokat számít amúgy 3 év is. Vagy te ennyire régen voltál 20 éves, hogy ezt elfejetetted??? ;) :)

2013. aug. 12. 16:28
 8/25 anonim ***** válasza:
18%

"Gyógyszert szed, vagyis tudatosan védekezik, ami nem arra enged következtetni, hogy felelőtlen és nemtörődöm. "

Igen néha szed néha nem az aztán felelősségteljes viselkedés.

2013. aug. 12. 16:31
 9/25 anonim ***** válasza:
25%
Nem csak 5 éve volt.
2013. aug. 12. 16:32
 10/25 A kérdező kommentje:
Igen, 5 hónapja szedem és egyetlen egy szemet hagytam ki, amit később pótoltam. emiatt biztos hogy nagyon de nagyon felelőtlen vagyok...
2013. aug. 12. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!