Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19 évesen még nagyon korai a...

19 évesen még nagyon korai a teherbeesés?

Figyelt kérdés
Kihagytam egy szem tablettát az első héten, és ha ettől terhes lennék, tuti megtartanám a babát. Nagyon korai lenne?

2013. aug. 12. 15:35
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert manapság nagyon lenézik azt, ha valaki fiatalon szül gyereket, és kíváncsi voltam, hogy a 19 még ebbe tartozik-e. Köszönöm a válaszokat :)
2013. aug. 12. 17:58
 22/25 anonim ***** válasza:
Megkaptad a választ, amit te magad is tudsz ezek szerint: sokan lenézik/elítélik a 19-20 éves anyákat. De te ne mások ítélete alapján dönts a saját (és esetleg egy kisember) élete felett.
2013. aug. 12. 18:00
 23/25 anonim ***** válasza:
Unokatesóm szült nagyon korán. Nála sem merült fel, hogy elvetessék, csak éppen korai volt. Szerintem sem kell elvetetni. De tény, hogy sok lemondással jár. Nem tudta a sulit befejezni, és igazából nem ismerte meg igazán a férjét a mindennapokban. Pedig nem volt rövid kapcsolat, de mégis ilyenkor fiatalon még más az ember. Most is együtt vannak, van még egy gyerek, de most 28 évesen fejezte be azt a sulit amit akart.Dolgozik és rendesen élnek, ezzel nincs gond. Csak mégis úgy érzi, hogy más lett volna ha már érettebb. Ez nem ide tartozik, de bizony egy szem kihagyás miatt lettem terhes. És utána elment a baba, mondjuk én is hülye voltam, mert nem jött meg rendesen, és nem mentem dokihoz, mert azt hittem a gyógyszer miatt van, mert annyira nem gondoltam bele, hogy terhes is lehetek. Tovább szedtem a gyógyszert és egyszer nagyon erősen görcsöltem éjszaka és akkor utána ömlött a vér, és minden kijött. Csak azért írtam le, hogy tényleg vigyázni kell...
2013. aug. 12. 22:02
 24/25 anonim ***** válasza:

Tuti nem vagy terhes 1 szem tabi kihagyásától, nyugi :)

Én is szerettem volna 19 évesen babát, de hidd el nagyon jó, hogy még vártam egy kicsit. 19 évesen még nem vagy rá érett. de ha összejött, aminek kicsi az esélye, az sem véletlen! :)

2013. aug. 22. 15:21
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon korai. Nem ok nélkül szokták tanácsolni, hogy még élvezd ki egy darabig a fiatalságod. Onnantól, h. lesz gyerek, minden nehezebbé válik. Sok mindenről le kell mondani. Van még idő, később is vállalhatsz ekkora felelősséget, 30 évesen is nehéz szülőnek lenni, nemhogy 20 évesen.
2013. aug. 22. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!