Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19 évesen még nagyon korai a...

19 évesen még nagyon korai a teherbeesés?

Figyelt kérdés
Kihagytam egy szem tablettát az első héten, és ha ettől terhes lennék, tuti megtartanám a babát. Nagyon korai lenne?

2013. aug. 12. 15:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát, te tipikusan az a hozzászóló vagy, aki csak és kizárólag a negatív kicsengést hajlandó meghallani egy-egy kérdésből, hozzászólásból.

Na, és ha felelőtlen? Ki vagy te, vagy ki vagyok én? Az anyja, a testvére, a barátnője??? Ő leírt magáról öt szót, én meg az alapján próbáltam véleményt formálni.

Én is volt, hogy kihagytam egy tablettát, mégis felelősségteljes felnőttnek érzem magam. Ha ezen múlik a beskatulyázásod, akkor elég rossz lehet a kiindulási alap (tudod, mindenki magából...)

Nem szeretem a személyeskedést, de ezt muszáj volt kiírnom magamból, bocs!

2013. aug. 12. 16:37
 12/25 anonim ***** válasza:

Kérdező véleményt kérdezett én pedig leírtam azt.

Te leírtál egy kérdésből minden olyan indokot ami igazolja a válaszod én pedig ugyan azt tettem.

Nem hiszem, hogy ez ítélkezés lenne.

Ja és képzeld nem soha nem kellett izgulnom, hogy terhes vagyok-e.

2013. aug. 12. 16:42
 13/25 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, de te tudod.
2013. aug. 12. 16:43
 14/25 anonim ***** válasza:

Ki izgul(t)??? :O :D

Ez már átment groteszkbe, úgyhogy nem is bánom, ha nem válaszolsz erre a kérdésre :)

2013. aug. 12. 16:43
 15/25 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem nem korai.

Udv : egy felelőtlen 18 éves anyuka..

2013. aug. 12. 16:50
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon korai lett volna, de általánosságban is korainak gondolom. Szinte még gyerek egy 19 éves. Egy gyerek felnevelése nagy felelősség, egy 19 évest nem tartok elég érettnek ehhez.
2013. aug. 12. 17:31
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyénfüggő. Van, aki 30 éves korára sem komolyodik meg igazán, de van, aki olyan körülmények között él, hogy kénytelen 17 éves korára felnőni.

A kérdező azt írja "tuti megtartaná". Innentől kezdve okafogyott maga a kérdés is. Hogy korai-e? Azt itt senki sem fogja tudni megmondani, csak te tudod, kérdező! Vagyis neked kell tudnod, hogy megvan-e mindened hozzá. És most nem csak az anyagai javakról beszélek!

2013. aug. 12. 17:40
 18/25 anonim ***** válasza:
73%
Ismerek jópár 19-22 éves anyukát, akiknél nem tartom korainak. Viszont ismerek jópár 27-33 évest anyukát, akiknél viszont nagyonis! De láttam természetesen példát a fordítottjára is. Lépjünk már túl ezen a kor alapján való általánosításon, mert ezzel magatokat égetitek. Mármint ez elég felszínes gondolkodásmódra vall.
2013. aug. 12. 17:44
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező a kora alapján kérte, hogy mondjunk véleményt. Ezt tettük. Én még nem láttam 19 évest, akinek ne lett volna korai a gyerekvállalás. Ennek ellenére nem állítom, hogy nincs ilyen, de én nem ismerek ilyet. Inkább Te égeted magadat, hogy itt hisztizel, mert nem tetszett pár válasz. Nem éppen az érettségedet bizonyítja.
2013. aug. 12. 17:49
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó hozzászólással teljesen egyetértek!
2013. aug. 12. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!