19 évesen még nagyon korai a teherbeesés?
Hát, te tipikusan az a hozzászóló vagy, aki csak és kizárólag a negatív kicsengést hajlandó meghallani egy-egy kérdésből, hozzászólásból.
Na, és ha felelőtlen? Ki vagy te, vagy ki vagyok én? Az anyja, a testvére, a barátnője??? Ő leírt magáról öt szót, én meg az alapján próbáltam véleményt formálni.
Én is volt, hogy kihagytam egy tablettát, mégis felelősségteljes felnőttnek érzem magam. Ha ezen múlik a beskatulyázásod, akkor elég rossz lehet a kiindulási alap (tudod, mindenki magából...)
Nem szeretem a személyeskedést, de ezt muszáj volt kiírnom magamból, bocs!
Kérdező véleményt kérdezett én pedig leírtam azt.
Te leírtál egy kérdésből minden olyan indokot ami igazolja a válaszod én pedig ugyan azt tettem.
Nem hiszem, hogy ez ítélkezés lenne.
Ja és képzeld nem soha nem kellett izgulnom, hogy terhes vagyok-e.
Ki izgul(t)??? :O :D
Ez már átment groteszkbe, úgyhogy nem is bánom, ha nem válaszolsz erre a kérdésre :)
Szerintem nem korai.
Udv : egy felelőtlen 18 éves anyuka..
Szerintem egyénfüggő. Van, aki 30 éves korára sem komolyodik meg igazán, de van, aki olyan körülmények között él, hogy kénytelen 17 éves korára felnőni.
A kérdező azt írja "tuti megtartaná". Innentől kezdve okafogyott maga a kérdés is. Hogy korai-e? Azt itt senki sem fogja tudni megmondani, csak te tudod, kérdező! Vagyis neked kell tudnod, hogy megvan-e mindened hozzá. És most nem csak az anyagai javakról beszélek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!