Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felfázás okozhatja?

Felfázás okozhatja?

Figyelt kérdés
Fájnak a melleim kb 2 hete. Mindig sokáig szoktak menses előtt, és nekem mindig akkor jön meg amikor már feltűnik nekem is, hogy régóta fájnak.. Most két hete van ez és semmi. Múlthéten két negatív tesztet csináltam. Okozhatja felfázás a késést?Mert arra látok esélyt.

2013. febr. 4. 09:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Felfázástól tuti nem fájnak a melleid. Ez más lehetne. Javaslom, hogy csinálj még egy tesztet!
2013. febr. 4. 09:37
 2/3 A kérdező kommentje:
igen azt tudom hogy nem attól fájnak, csak azon gondolkoztam, hogy már megjött volna,elkezdtek fájni, csak közben felfáztam és késik.. vagy ilyen nem lehet?
2013. febr. 4. 09:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Leírnám, hogy jártam, ha valakinek hasonló esetben lenne része. Két héttel ezelőtt elkezdett fájni a mellem, de nem jött meg. Ideges votlam, sorra csináltam a teszteket. Mindegyik (ez 5 tesztet jelent pontosan) negatív lett. A második hét végefelé elkezdtem nagyon nem jól érezni magamat. Megijedtem hogy ez már a terhesség jele, de akkor hirtelen beteg lettem. Ma pedig, két hét mellfájás után megjött.
2013. febr. 5. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!