Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbegyt tablettát kell...

Clostilbegyt tablettát kell szednem napi 2x2-t. Nem sok ez egy kicsit? SOS!

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem! rengeteg. De a dokid biztos tudja mit csinál. Nekem 1x1 clostival nem sikerült, viszont mikor 1x2-t szedtem akkor sikerült teherbe esnem.
2009. okt. 27. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem 3x1- től túlstimulálás lett. Nött egy jó nagy cisztám, ami legalább 2 hónap alatt szívódott fel és fájt is. Kinek hogy reagálnak a hormonjai. Remélem neked nem lessz ilyen problémád.
2009. okt. 27. 17:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ez lesz a 2. clostis hónapom. Az elsőnél 2x1-et szedtem és nem volt peteérésem tőle. Sajnos PCOS vagyok!
2009. okt. 27. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Szedd csak kitartóan és sikerülni fog,nekem is a 2. alkalommal és megemelt adag mellett sikerült a baba.
2009. okt. 27. 18:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Te is PCOS vagy? Nekem nagyon rendszertelen a menzeszem, 40-45 naposak. Attól félek, hogy túlstimulál ez az emelt adag!
2009. okt. 27. 20:39
 6/6 anonim válasza:
Én is 2x2 szemet szedek. Előtte 2x1 volt de nem volt tőle peteérésem. Most a múlt hónapban a megemelt adag melett volt peteérés, de azt menstruáció követte 35 napra. Megint csinálok egy 2x2-es kúrát és bizom a legjobbakban ! Nagyon szeretnék már babát... :(
2016. máj. 18. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!