Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ajánlanátok Bp-en jó nődokit,...

Ajánlanátok Bp-en jó nődokit, aki felírja a clostilbegyt tablettát és követi is UHval a ciklust?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Olyat nehezen találsz, akihez csak úgy beállítasz, hogy itt vagyok doktor Úr, írja már fel nekem....vagy hogy gondolod???Az orvosok csak úgy nem írnak fel semmit...

dr.Sipos Miklóst, vagy dr.Sobel Gábort szívesen ajánlom orvosnak...(Én dr.Sipos Miklóshoz járok magánrendelésre)dról, a terveidről.Majd az orvos eldönti mivel kezel..(a dokik elérhetőségét szívesen megadom, ha kéred)

2011. febr. 24. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Olyat nehezen találsz, akihez csak úgy beállítasz, hogy itt vagyok doktor Úr, írja már fel nekem....vagy hogy gondolod???Az orvosok csak úgy nem írnak fel semmit...

dr.Sipos Miklóst, vagy dr.Sobel Gábort szívesen ajánlom orvosnak...(Én dr.Sipos Miklóshoz járok magánrendelésre)

azt javaslom, keress fel egy orvost, beszélj a helyzetedről, állapotodról, a terveidről.Majd az orvos eldönti mivel kezel..(a dokik elérhetőségét szívesen megadom, ha kéred)

2011. febr. 24. 14:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia, köszönöm a választ. Megköszönném az elérhetőségeket. Tidnál árakat is írni? Priviben is jöhet
2011. febr. 24. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!