Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mikor raktátok le a cigit?...

Ti mikor raktátok le a cigit? Meddig nem ártalmas a babának? Még csak tervezzük a babát, de érdekel.

Figyelt kérdés

2013. aug. 12. 20:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Előtt kell leszokni, nem akkor, mikor már pozi a teszt.

Hogy miért?

Mert baromira nem biztos, hogy meg fogsz undorodni a cigitől a terhesség elején. És akkor kín szenvedés lesz, jó eséllyel nem is fog rögtön menni. A baba persze szívja, te meg szidod magad, és szenvedsz a bűntudattól, de azért elszívod.

Ha gyermeket akarsz, akkor előtte szokj le. Most még húzhatod akármeddig, akár több hónapot is rászánhatsz a leszokásra, de ha már ott lesz a gyerek a hasadban, akkor nem lesz rá időd.

2013. aug. 12. 21:47
 12/19 anonim ***** válasza:
85%

Én a pozi teszt után. Az elején még nem is volt olyan nehéz, mert nem is esett jól (ez indította el a gyanut, hogy talan sikerült...) de az utobbi időben bevallom baromira hiányzik a cigi. Pedig a nikotin már rég kiürült, szóval tudom, hogy a fejemben van a baj. Ugyanakkor semmi pénzért nem gyújtanék rá, mivel tudom, hogy ezzel ártok a babámnak! És ez az érzés sokkal erősebb mint a cigi utáni vágyam! Szóval sztem ne aggódj, ha már helyzet lesz sokkal könnyebb lesz letenni mint most. Nekem se ment addig, míg csak lehetőség volt a baba. :)

34 hkm

2013. aug. 12. 21:58
 13/19 A kérdező kommentje:

Gratulálok a babához:)

Az a helyzet biztos más lesz és könnyebb lesz felmérni a dolgot..

2013. aug. 12. 22:14
 14/19 anonim ***** válasza:

Előtt két hónappal! Akkor sikerült, de még ez is jobb,mintha már terhesen dobtam volna el.

És sajnos nekem is baromi nehéz volt, mert nem undorodtam meg a cigiszagtól, sőt végig kívántam. De persze kibírtam!

2013. aug. 13. 06:29
 15/19 A kérdező kommentje:
hát nagyon remélem, hogy ez sikeres hónap lesz és akkor már könnyebben eltudom dönteni:) De szeptember 1-től tervezem a leszokást...
2013. aug. 13. 09:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Én éppen arról tudtam meg, hogy babát várunk, hogy egyik reggel undorodtam a cigitől és kávétól.

Rohantam az orvoshoz, aki megerősítette, hogy babánk lesz.

Szerencsére többet nem gyújtottam rá (bár néha megkívántam, de a babánk jelenléte erőssé tett).

2013. aug. 13. 10:14
 17/19 A kérdező kommentje:
Bárcsak majd én is undorodnék... :) Meg bárcsak ebben a hónapban lekellene szoknom emiatt a cigiről.. :) szurokoljatok nagyon!
2013. aug. 13. 13:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Én inkább azért szurkolok, hogy a teherbeesés előtt szokj le. Nem értem ezt a tanácsot miért hagyod ennyire figyelmen kívül, mikor ez a legértelmesebb.

Ha az ember tervezi a gyereket, akkor nem kellene cigisen teherbe esnie.

2013. aug. 13. 13:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem fogsz leszokni. Csak ábrándozol róla. A jó lenne és tervezem szót ki kéne törölni a memóriádból. Tedd le és kész.
2013. aug. 13. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!