Ti mikor raktátok le a cigit? Meddig nem ártalmas a babának? Még csak tervezzük a babát, de érdekel.
Előtt kell leszokni, nem akkor, mikor már pozi a teszt.
Hogy miért?
Mert baromira nem biztos, hogy meg fogsz undorodni a cigitől a terhesség elején. És akkor kín szenvedés lesz, jó eséllyel nem is fog rögtön menni. A baba persze szívja, te meg szidod magad, és szenvedsz a bűntudattól, de azért elszívod.
Ha gyermeket akarsz, akkor előtte szokj le. Most még húzhatod akármeddig, akár több hónapot is rászánhatsz a leszokásra, de ha már ott lesz a gyerek a hasadban, akkor nem lesz rá időd.
Én a pozi teszt után. Az elején még nem is volt olyan nehéz, mert nem is esett jól (ez indította el a gyanut, hogy talan sikerült...) de az utobbi időben bevallom baromira hiányzik a cigi. Pedig a nikotin már rég kiürült, szóval tudom, hogy a fejemben van a baj. Ugyanakkor semmi pénzért nem gyújtanék rá, mivel tudom, hogy ezzel ártok a babámnak! És ez az érzés sokkal erősebb mint a cigi utáni vágyam! Szóval sztem ne aggódj, ha már helyzet lesz sokkal könnyebb lesz letenni mint most. Nekem se ment addig, míg csak lehetőség volt a baba. :)
34 hkm
Gratulálok a babához:)
Az a helyzet biztos más lesz és könnyebb lesz felmérni a dolgot..
Előtt két hónappal! Akkor sikerült, de még ez is jobb,mintha már terhesen dobtam volna el.
És sajnos nekem is baromi nehéz volt, mert nem undorodtam meg a cigiszagtól, sőt végig kívántam. De persze kibírtam!
Én éppen arról tudtam meg, hogy babát várunk, hogy egyik reggel undorodtam a cigitől és kávétól.
Rohantam az orvoshoz, aki megerősítette, hogy babánk lesz.
Szerencsére többet nem gyújtottam rá (bár néha megkívántam, de a babánk jelenléte erőssé tett).
Én inkább azért szurkolok, hogy a teherbeesés előtt szokj le. Nem értem ezt a tanácsot miért hagyod ennyire figyelmen kívül, mikor ez a legértelmesebb.
Ha az ember tervezi a gyereket, akkor nem kellene cigisen teherbe esnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!