Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mikor raktátok le a cigit?...

Ti mikor raktátok le a cigit? Meddig nem ártalmas a babának? Még csak tervezzük a babát, de érdekel.

Figyelt kérdés

2013. aug. 12. 20:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Minél előbb annál jobb.
2013. aug. 12. 20:39
 2/19 A kérdező kommentje:
A folyamatos leszokásra értem leginkább. Mert egyik napról a másikra nem biztos, hogy mindenkinek sikerül leraknia.
2013. aug. 12. 20:41
 3/19 A kérdező kommentje:
Amint megtudnám, hogy babát várok, drasztikusan csökkenteném a napi adagot és minél gyorsabban leraknám, csakhát annyira nem egyszerű, mint ahogy leírják sok helyen:) Egyik napról a másikra meg azért nem szeretném, mert előtte találnom kell egy pótcselekvést.
2013. aug. 12. 20:42
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig csak úgy lehet. Én csak olyan embert ismerek aki egyik napról a másikra letette. Folyamatossággal az a baj, hogy még egy picit na még egy picit aztán soha nincs vége.
2013. aug. 12. 20:43
 5/19 anonim ***** válasza:
Úgy van, ahogy az utolsó válaszoló írja. Csak úgy lehet lerakni, hogy egyik napról a másikra. Nekem is úgy sikerült, elhatároztam hogy többé nem gyújtok rá és tényleg. Fokozatosan nem lehet. Egyébként fél évvel a teherbeesés előtt érdemes letenni.
2013. aug. 12. 20:53
 6/19 anonim ***** válasza:
Én dec.25-én teszteltem pozitivat, akkor még cigiztem. Annyira nem éltem bele magamat, mert előtte októberben volt szintén pozitiv tesztem 5 db, de nem maradt meg a baba. Még január elején is cigiztem, de aztán egyik napról a másikra nem kivántam a cigit. Kicsit furcsálltam, mivel már 13 éve erős dohányos voltam, aztán jan.17-én mentem orvoshoz aki megállapitotta hogy 7 hetes terhes vagyok. Szóval lehet hogy neked is jelez majd a szervezeted hogy nincs már szükséged a cigire. Én azt gondoltam mindig is, hogy milyen nehéz lesz meg mennyi akaraterő kell hozzá, de mintha elvágták volna egy pillanatra sem hiányzik. 37 hetes km.
2013. aug. 12. 21:10
 7/19 anonim ***** válasza:
gyermekvállalás előtt egy évvel mindketten letettük egyik napról a másikra.
2013. aug. 12. 21:13
 8/19 A kérdező kommentje:

Gratulálok a babákhoz és hogy leraktátok a vigit egyik napról a másikra:)

Egyszer leszoktam fél évre, akkor fokozatosan raktam le. Próbáltam 4szer egyik napról a másikra, de 3-4 nap után újból rágyújtottam...

Terhességnél más lesz biztosan, de egyenlőre még nem tudom amíg nem esek teherbe... Lehet, hogy én is rosszul leszek a szagtól is:) bárcsak. Jó lenne. Köszönöm a válaszokat, igyekszem megfogadni

2013. aug. 12. 21:19
 9/19 Disi ***** válasza:
Ez senkinek sem egyszerű. Én is egyik napról a másikra tettem le, édesapám szintén, pedig ő láncdohányos vokt. Az első 3 hónap nagyon rossz volt, ha ezt akkora időzited amikor teherbe esel már rég késő és nem is fog sikerülni. Ha az elején megengedsz pár szálat magadnak akkor később is meg fogsz. Az amiket leírtál mind kifogás és ezt te is tudod :) Nem akarlak bántani, isten ments, de bízz magadban, döntsd el és hajrá!!!! :) Én a hekyedben minden doboz cigi árát bedobnám egy perselybe és vennék belöle valami cuki dolgot majd a babónak. Biztos nagyon büszke lennél magadra.
2013. aug. 12. 21:24
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de mi lesz ha nem leszel rosszul a szagtól majd? Erősíteni fogod azok táborát, akik végigpöfékelik a terhességet? A nikotinnak kell fél év amíg kiürül a szervezetből, hogy egészséges környezetben fogadja a babát. Amikor már terhes leszel és akkor akarod lerakni az is már késő...de te tudod.
2013. aug. 12. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!