Pecsetelo verzes méhszájnál? ártalmas a babara, félek?
Figyelt kérdés
kiderult, hogy terhes vagyok, de meg nagyon korai, ezert dokihoz is csak jövő heten keszultem.... szeretkeztunk a parommal, de valahol szex kozben kicsit kiszaradthattam es elkezdett izgatni az ujjaval is bent és kicsit(rozsaszinesen, verzett a mehszajam) valószínű felserthette es felek, hogy emiatt artok a babanak és elmegy :( de gondolom vizsgalatnal is tortenhet ilyen amikor a doki nezi, akkor is picit verezni szoktam, de elmulik... en csak nem tudom, h a babara hatassal van e2013. aug. 11. 11:45
1/2 A kérdező kommentje:
amugy epp, hogy volt, mar el is mult, bugyim se lett olyan tőle... egy kis hamserules lehetett, de remelem ez nem okoz gondot a beagyazodasnal a babanak, gondolom az beljebb van...
2013. aug. 11. 11:48
2/2 anonim válasza:
Egy egészséges terhességnek nem árt sem a szeretkezés, sem az orvosi vizsgálat. Valószínűleg tényleg csak valami felületi hámsérülésed keletkezhetett. Terhesség alatt megváltozik a hüvely és a méhszáj vérbősége, ami természetes folyamat, de okozhat ilyen gondokat. Ha úgyis orvoshoz készülsz, nyugodtan kérdezd őt meg erről (is), hogy megnyugodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!