Előfordult másnál is hogy az apuka megérezte azt hogy a felesége teherbe esett?
Szia!
Lehet benne valami, mert anno nálunk igaz itt a 1,5 éves unokaöcsi volt a megérző, de akkor még mi sem tudtuk.
Szóval a történet: Ebéd előtt beszélgettünk és a kis unokaöcsi odajött hozzám és simogatni kezdte a pocimat és mondta, hogy baba-baba-baba. Tudni kell, hogy vékony testalkatú vagyok, lapos hassal. Mondom a kicsinek, hogy nincsen baba, erre ő csak mondta, már mindenki nevetett, de persze senki nem vette komolyan. 1,5 hétre rá kellett volna megjönnie, naná, hogy nem jött meg. Teszteltem és kijött a 2 csík. Szóval igaza volt a kis Manónak!!!! :D
Nálunk a férjem előbb észrevette, mint ahogy én eleve elgondolkodtam volna azon, hogy tesztet csináljak-e.
Azt mondta, hogy olyan "furcsa" vagyok, más az arcom és a viselkedésem.
Nem értettem, hogy mire mondja, amikor visszakérdeztem, akkor azt találta mondani vigyorogva, hogy biztosan terhes vagyok. :)
Egyetlen egyszer próbálkoztunk védekezés nélkül "hátha" alapon- és bejött.
Azt azért tudni kell, hogy a genetika egy kicsit segített, a férjem külföldi- nagyon sok hasonlóság nincs közöttünk- a szerencse mellett talán ez is szerepet játszott abban, hogy azonnal teherbe estem.
Azt nem érezte meg, de hogy milyen neműek lesznek 100 százalékra szerinte :) azt igen. És valóban. A 3. terhességemnél (első kettő lány) mikor uh-ot csinált a doki, mondom neki hogy a férjem szerint biztos fiú, és a lányoknál már bejött neki. Hát mondta is rögtön hogy bizony a férjemnek ördöge van, mert ez bizony tényleg fiú, valamit nagyon tud a férje. :)
A lányaim ugye már nagyobbak voltak mikor terveztük a 3. kistesót. Azon a bizonyos estén mikor hogy nekifogunk, a kisebbik lányom egy képet rajzolt rólunk és ott volt pluszba egy kisbaba. És kérdeztem tőle hogy kié az a kisbaba, miért rajzolta, de nem tudott rá felelni...:)
Mi a párommal ápr.14-én szeretkeztünk egymással...Egyszer csak azt mondta nekem:"Na ez volt az a töltény"
Április 30.-án pozitívat teszteltem....:)
Sajnos Júniusban elvetéltem,de alig várom a percet,amikor kiejti a száján a "varázsszót"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!