Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 02-án teszteltem elsőnek...

02-án teszteltem elsőnek napközben rossmanos tesztel fényben látszott még egy csík . 05-én rossmanos tesztel teszteltem első vizeletből azon jobban látszik a csík de halvány?

Figyelt kérdés
08-án napközben rossmanossal és exepillel is teszteltem a rossmanoson halványan létszott a csík az exepilen meg csak a rózsaszínes fény nagyon halványan csík.Ma teszteltem most este exepilel és negatív lett. Most akkor nem vagyok babás? Holnapra nem várom a mestruációmat.
2013. aug. 10. 22:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Fölösleges tesztelni a nem várt napja előtt, de ha már előtte tesztelsz akkor azt reggeliből kellett volna. 50% hogy babás vagy 50% hogy nem. Lehet valami elkezdődött aztán nem maradt meg. Olyan nem szokott lenni, hogy kijön a második csík pedig nincs is baba, így azt mondom, hogy csak elkezdődött vagy jelenleg is babás vagy. Tesztelj holnap reggel egyet és az már mutatni fogja az igazságot. De még jobb lenne ha várnál 3-4 napot és akkor tesztelnél. akkor a mensid is késik és a teszt is ki fogja mutatni az eredményt. Én az x-epil teszteket szeretem, rossmanost viszont nem próbáltam, biztos jó az is, csak lehet rajta szellem csík ami megzavarhat. Bármikor is tesztelsz mindig reggeliből csináld, mert akkor megkíméled magad a kételyektől.
2013. aug. 11. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!