Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány csík is pozitív?

Halvány csík is pozitív?

Figyelt kérdés

elég fura lehet a kérdés, de az előző terhességnél nagyon erős volt a csík, uo. mint a kontrollcsík (egy hete késett akkor a menzeszem)

a mostaninál kétszer csináltam tesztet, mind a kettőnél ott a csík, de jóval halványabb, mint a kontrollcsík.

csak azért lehet, mert még nagyon friss a terhesség?(ma 3. napja, hogy késik)

és akkor ez már tuti baba?

(ja, x-epil teszt)

2013. jún. 29. 08:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, halvány csík is csík. Gratula.
2013. jún. 29. 08:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Később erősödni fog. Ez teljesen jó pozitív teszt ilyenkor! :) Gratula! :) 20hkm
2013. jún. 29. 08:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is igy volt, rá két napra már erősen látszott. Tesztelj pár nap múlva! Gratula'

16 hetes kismama

2013. jún. 29. 10:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a kimaradó menzesz első napján nagyon halvány volt, 4-5 nappal később előbb megjelent, mint a kontrollcsík.

Abból a szempontból tuti baba, hogy úgy néz ki, terhes vagy. Abból a szempontból nem tuti, hogy elég para az első 12 hét. Legalábbis nekem.

2013. jún. 29. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!