Most akkor lehet vagy nem? Csinaljatok v hanyagoljatok?
Figyelt kérdés
sokan irjak a masik nonek, hogy ne vizsgalgassa magat(onvizsgalat), mert nem fog osszejonni a gyerek, nem agyazodik be rendesen. stb
de akkor szexben az ujjazassal mi a helyzet?
2013. aug. 10. 14:35
1/7 anonim válasza:
Ujjazásnál csak nem nyúl fel a méhszájig, és tapogatja azt... Nem azért nem szabad, mert nem ágyazódik be, hanem hogy ne vigyen fel fertőzést, amitől esetleg elvetél. Felesleges magunkban turkálni, mert attól semmi nem változik, ha terhes vagy úgyis kiderül, ha meg nem, az önvizsgálattól sem leszel.
2/7 A kérdező kommentje:
pont a napokban hallottam, hogy igazabol a huvelyi gombas fertozes nem jelent problémát a babara nezve, csak szuletesnel
2013. aug. 10. 14:56
3/7 anonim válasza:
A hüvelygomba annyira nem vészes, az szinte minden kismamának van a terhesség során, de van még ezerféle fertőzés.
4/7 anonim válasza:
viszont a felszálló abkteriális fertőzések nagyon is veszélyesek lehetnek és nem csak a terhességkor. Terhességkor elvileg nem is tud felmenni smemi mert uyge zátrva vana méhszáj, viszont amugy nincs teljesen zárva főleg mensi elött akkor nyilik ki. Komoly méhgyulladást lehet akár kapni tőle.
5/7 anonim válasza:
Ezt ma még hányszor fogod megkérdezni?
6/7 A kérdező kommentje:
lattam az elozo kerdest es nem volt igazan jol megfogalmazva, engem is erdekelt és feltettem mashogy, ami ott hianyossag volt... nem kell idegbetegnek lenni, nem kell elolvasni, kommentelni ha nem erdek
2013. aug. 10. 18:22
7/7 anonim válasza:
Egyáltalán semmi idegbeteg nem volt abban, ahogy megkérdeztem. Egyébként a címből még nem derült ki, hogy ugyanaz lesz a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!