Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Férjem nem akar több gyereket,...

Férjem nem akar több gyereket, én még szeretnék egyet. Borzalmas érzés. Már egy ideje megbeszéltük, de nem tudok beletörődni. Hogy lehetne, hogy megértsem én is, hogy nem lehet több gyerek? Hogy elfogadja a lelkem?

Figyelt kérdés
Igazából nem egy felhőtlen kapcsolat, de rengeteg minden átmentünk. Van két gyerekünk, akik szépek, és egészségesek:) de akkor is még nagyon vágyom a harmadik gyerekre. Nem tudom megmagyarázni, de vágyom rá. Minden ezzel kelek és fekszem. Tiszta bolond vagyok, mert hiába védekezünk minden hónapban reménykedem, hogy hátha mégis terhes vagyok. Már azt érzem néha, hogy ez beteges amit érzek. Egy erős lelkületű, és egyébként ép gondolkodásúnak gondoltam magam, de mégis valahogy ezt nem tudom magamnak megmagyarázni, és kitörölni a vágyaimból. Volt már valaki így? elmúlt a vágyakozás, vagy csak tönkretette a kapcsolatot?
2013. aug. 9. 13:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem akar a fèrjed màr, ne erőltetsd. Ahogy előző is ìrta, lehet, most másra vágyik, ès nem arra, amire te. Màr 2x teljesült az àlmod, mert van 2 gyerek. Szeretem, amikor nem ismerjük a fèrj àllàspontjàt, de mindig ő a hibàs ès az önző.
2013. aug. 9. 15:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Én is tudom, hogy én jobban szeretném, de nem vagyok önző, mert éppen azon voltam, hogy elnyomjam az érzésem, de nem megy. Egyébként a férjem eddig mindent amit akart megkapott a kapcsolatunkban. Nem állok most sem az útjába amikor mondta, hogy kimenne külföldre. Azért szerintem én is adtam fel eleget. A gyerekekkel mi utána mennénk majd ha már van biztos háttér. Én nem akartam menni, de Ő akar. Hát, engedtem... Kicsit én is bevállaltam.
2013. aug. 9. 21:33
 13/15 anonim ***** válasza:
23%
Ha meg anyagilag nem álltok annyira se jól, hogy itthon eltartástok a két gyereket, minek harmadik? Csak saját magaddal törődsz. Temetkezz a munkába, lenne helye a pénznek ezek szerint,akkor majd nem fogsz agyalni hogy megint otthon lehess 2 évig, gyeden, míg a férjed kint gürizik értetek
2013. aug. 9. 23:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Anyagilag nincs gondunk, csak már a család nagyobbik fele kint van, tesóm. Férjem családja kint él. Nem fizetnek meg itthon olyan jól mint kint engem sem. Egészségügyben fogok dolgozni kint. Jobb lenne nekem is, de én maradnék itthon, ha nekem kellene döntenem. Már a munkába temetkezésen is túl vagyok, el is foglaltam magam. Semmi nem lendített ki eddig. Már azon gondolkodtam, hogy elmegyek pszichológushoz, hogy hátha van valami ötlete. Egy valami viszont igaz, hogy eddig nem mertem a férjemmel őszinte lenni ezen a téren, hogy ez nekem mennyire fontos.
2013. aug. 10. 13:51
 15/15 anonim ***** válasza:
62%
6 gyerekes Anyuka vagyok. Látod, Te is tudod, hogy baj, hogy eddig nem voltál őszinte a férjeddel az érzéseiddel kapcsolatban. Minél előbb beszélj Vele! A sok okoskodó válaszolóval meg ne törődj!
2013. aug. 10. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!