Milyen érzés mikor van gyermeked?
Nekem 2 kisfiam van és egy kislányom. A legidősebb, Márton, 14 éves, a középső, Hunor 5 éves és a legkisebb, Borbála 16 hónapos.
Én nem tudnám nélkülük elképzelni az életemet. Soha senki nem szeretett engem ennyire olyannak, amilyen vagyok/lettem, mint ők.
Szívből kívánom, Kérdező, hogy megtapasztald, milyen édesanyának lenni! :)
Nekem 3 hetes a kisfiam, Benettnek hívják. Nagyon vártunk már rá. Nagyon boldoggá tud tenni egy kis mosoly mikor alszik, egy kis nyelvnyújtás, vagy ha csak felemeli a fejét, vagy szimplán alszik, és te csak nézed :))
Mellette sok lemondással, türelemmel, felelősséggel jár, jobban mint gondoltam volna, és még csak 3 hetes :))
De mindent megér egy kis csöppség :))
Remélem Te is hamar megtudod milyen is anyának lenni, kedves kérdező :)
Nagyon összetett dolog szülônek lenni.
Amióta ôk vannak, a csend és a pihenés fogalma átértékelôdött, a rend megszûnt létezni, rengeteg dolog természetessé vált, ami azelôtt elképzelhetetlen lett volna (pl. feneket törölni reggeli közben), az életünk idônként maga az ôrültek háza, nekem halláskárosodásom lett, és tízszer annyi dráma jut egy napomra, mint amennyi egy komplett színházi szezonra...
És persze a világ leghelyesebb kispasiija akar feleségül venni, ha felnô, a lánykám pedig már most kenyérre ken engem is, mást is...
Minden nap büszke vagyok, elolvadok, aggódok, veszekszem, nevetek, sírok, ápolok, csodálok, tanítok és tanulok.
Szeretek, és szeretve vagyok. Feltétel nélkül. A dolgoknak pedig értelme, és értéke lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!