X-epil? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Késik már vagy 10 napja a mensesem de 3 hónappal ezelött be kellet vennem egy 72 órás fogamzásgátló tablettát.Elvileg az bevált mert utána kétszer meg is jött bár más időpontban.Ma hajnalban csináltam egy tesztet(x-epileset) és erős vörös csikot mutatott a kontroll mellet! Kellene izgulnom? Semmilyen változást nem érzékelek magamon.De az tény és való hogy rengeteget stresszeltem az elöző hónapban.2013. aug. 8. 14:00
21/23 anonim válasza:
"Késik már vagy 10 napja" - nyilván meg fog jönni neki, én is mindig ilyen PMS tüneteket produkálok, bár idegeneket nem szoktam akkor sem elhajtani a csudába, csak szegény férjem agyára szoktam menni!
22/23 anonim válasza:
Teljesen megbízható a teszt, ha 1 csík van, nem vagy terhes, 10 nap késés előfordul, nekem volt, hogy nyaralás miatt két teljes hetet késett, csináltam tesztet negatív lett, megnyugodtam. Tedd te is ezt, nem vagy terhes, ha sokáig nem jön meg még ismételd meg a tesztet és esetleg keress fel egy orvost, hogy nincs-e valami egyéb probléma.
23/23 A kérdező kommentje:
Igen .. Rosszul fogalmaztam.. Mert én teljesen máshogy értettem az egész szöveget.. Arra értettem hogy a teszten van két betű én arra értettem...Sajnálom.De érdekes ,hogy az utolsó kettő válaszoló miért tudott normális választ adni nem pedig lehurrogni hogy védekezz stb?!
Az utolsó két válaszolónak pedig köszönöm..Pont erre volta kiváncsi.:):)
2013. aug. 9. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!