X-epil? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Késik már vagy 10 napja a mensesem de 3 hónappal ezelött be kellet vennem egy 72 órás fogamzásgátló tablettát.Elvileg az bevált mert utána kétszer meg is jött bár más időpontban.Ma hajnalban csináltam egy tesztet(x-epileset) és erős vörös csikot mutatott a kontroll mellet! Kellene izgulnom? Semmilyen változást nem érzékelek magamon.De az tény és való hogy rengeteget stresszeltem az elöző hónapban.

2013. aug. 8. 14:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nekem is ennyit késett, de nem voltam terhes. Épp a múlt hónapban. Sok volt a stressz, a fizikai megterhelés.

Attól te még lehetsz terhes.

Tesztelj holnap reggel egy másik fajtával, én a Gabriel-tesztre esküszöm.

2013. aug. 8. 14:14
 12/23 anonim ***** válasza:
Akkor összesen hány csíkot látsz?
2013. aug. 8. 14:15
 13/23 A kérdező kommentje:
Sajnálom de egy kicsit fáradt vagyok sokat utaztam ma. Igen ugy értettem hogy a kontroll helyén van EGYETLEN EGY nagyon erős vörös csik! Azt is bele kell ebbe számitani ,hogy 72 órás tablettát vettem be 3 hónapja és azóta szörnyen csuszkál..
2013. aug. 8. 14:18
 14/23 anonim ***** válasza:
93%
OFF: az első válaszolót nagyon muszáj volt lepontozni? 100%-ban helyesen válaszolt. A kérdező tanuljon meg fogalmazni, és ne legyen ingerült! Ha meg nem akar gyereket, védekezzen! Jöhet a negatív értékelés :)))
2013. aug. 8. 14:54
 15/23 A kérdező kommentje:

Én úgy értettem hogy a C mellet ami van a terhességi teszten ott van a C (kontroll zóna) ahogy irja a melléklet én úgy értettem ,hogy mellette van a csik.

Másrészt nagyon fáradt vagyok 1 órát aludtam és 6 órát utaztam és még forróság is van.Mindenkivel megesik ,hogy téved SENKI SEM TÖKÉLETES ...Másrészt pedig figyelmesen elolvastam a mellékelt használati utasitást igy tudom ,hogy 2 csik pozitiv ,1 csik negativ és kiváncsi voltam kinek mennyire vállt be az x-epil gyorsteszt.

Harmadrészt pedig elszakadt az óvszer szerintem nem ritka eset és mindig védekezünk.Ameddig nem ismersz és nem tudod a történetem nem kell lehurrogni..Köszönöm...

2013. aug. 8. 15:08
 16/23 anonim ***** válasza:
73%
;) Nincsmit... Igyál egy citromfű teát -nyugtat!
2013. aug. 8. 15:09
 17/23 A kérdező kommentje:

Teljesen nyugodt vagyok csak azt nem értem miért nem lehet egy normális választ adni arra ,hogy megbizható-e ez a terhességi teszt és jó az ha EGY CSIK VAN A KONTROLL HELYÉN?!

az emberi butaság oda is bele túrják az orrukat ahova NEM KÉNE!

2013. aug. 8. 15:15
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz gyereket, akkor jó. Ha csak egy csík van, azaz csak a kontroll csík, ami szerint a teszt működik, de nem vársz babát. Ha terhes lennél, akkor 2 csík lenne. Innentől kezdve nem értem mi a kérdés, mert ez le van írva a tájékoztatójára, és említetted nekünk kedvesen, hogy tudsz olvasni. Szálljál le a Caps Lockról és faragj a stílusodon, és akkor mások is máshogy fognak hozzád állni!
2013. aug. 8. 15:22
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Hátrább az agarakkal.

Az még megeshet, hogy valaki nem bír szöveget értelmezni, de az, hogy öt ember érti félre ugyanazt, ugyanúgy, akkor azért lehet, hogy benned, ill. a te megfogalmazásodban van a hiba.

Ha az van írva, hogy "erős vörös csikot mutatott a kontroll mellet", akkor nekem egyértelmű, hogy a kontrollcsík mellett volt egy másik, erős csík.

Arról, hogy mennyire megbízható a teszt, kb az utolsó hozzászólásodban volt szó. Elhiszem, hogy fáradt vagy, és igen, meleg van, de attól még fogalmazhatnál egyértelműbben (vagy legalábbis ne kapd fel a vizet arra, ha valaki válaszol).

2013. aug. 8. 15:24
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! A saját butaságoddal foglalkozz inkább. Mindenki jó választ adott a rosszul fogalmazott kérdésedre. Nem kéne felháborodnod, nincs igazad.
2013. aug. 8. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!