X-epil? Szerintetek?
Nekem is ennyit késett, de nem voltam terhes. Épp a múlt hónapban. Sok volt a stressz, a fizikai megterhelés.
Attól te még lehetsz terhes.
Tesztelj holnap reggel egy másik fajtával, én a Gabriel-tesztre esküszöm.
Én úgy értettem hogy a C mellet ami van a terhességi teszten ott van a C (kontroll zóna) ahogy irja a melléklet én úgy értettem ,hogy mellette van a csik.
Másrészt nagyon fáradt vagyok 1 órát aludtam és 6 órát utaztam és még forróság is van.Mindenkivel megesik ,hogy téved SENKI SEM TÖKÉLETES ...Másrészt pedig figyelmesen elolvastam a mellékelt használati utasitást igy tudom ,hogy 2 csik pozitiv ,1 csik negativ és kiváncsi voltam kinek mennyire vállt be az x-epil gyorsteszt.
Harmadrészt pedig elszakadt az óvszer szerintem nem ritka eset és mindig védekezünk.Ameddig nem ismersz és nem tudod a történetem nem kell lehurrogni..Köszönöm...
Teljesen nyugodt vagyok csak azt nem értem miért nem lehet egy normális választ adni arra ,hogy megbizható-e ez a terhességi teszt és jó az ha EGY CSIK VAN A KONTROLL HELYÉN?!
az emberi butaság oda is bele túrják az orrukat ahova NEM KÉNE!
Hátrább az agarakkal.
Az még megeshet, hogy valaki nem bír szöveget értelmezni, de az, hogy öt ember érti félre ugyanazt, ugyanúgy, akkor azért lehet, hogy benned, ill. a te megfogalmazásodban van a hiba.
Ha az van írva, hogy "erős vörös csikot mutatott a kontroll mellet", akkor nekem egyértelmű, hogy a kontrollcsík mellett volt egy másik, erős csík.
Arról, hogy mennyire megbízható a teszt, kb az utolsó hozzászólásodban volt szó. Elhiszem, hogy fáradt vagy, és igen, meleg van, de attól még fogalmazhatnál egyértelműbben (vagy legalábbis ne kapd fel a vizet arra, ha valaki válaszol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!