X-epil? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Késik már vagy 10 napja a mensesem de 3 hónappal ezelött be kellet vennem egy 72 órás fogamzásgátló tablettát.Elvileg az bevált mert utána kétszer meg is jött bár más időpontban.Ma hajnalban csináltam egy tesztet(x-epileset) és erős vörös csikot mutatott a kontroll mellet! Kellene izgulnom? Semmilyen változást nem érzékelek magamon.De az tény és való hogy rengeteget stresszeltem az elöző hónapban.2013. aug. 8. 14:00
1/23 anonim válasza:
Ha egy csík, negatív, ha kettő, pozitív.
2/23 A kérdező kommentje:
De most arra lennék kiváncsi ,hogy mi a véleménye másoknak.. Talán járt már valaki ugyan ebbe a helyzetben..
És köszönöm én is tudok olvasni!:)
2013. aug. 8. 14:03
3/23 anonim válasza:
a kontroll miatt ne izgulj, de mi van a tesztcsikkal? az van-e? ha igen baba!
4/23 A kérdező kommentje:
nincsen! Egyetlen csik van a Kontroll mellet!
2013. aug. 8. 14:05
5/23 anonim válasza:
hogy lehet a kontroll mellett még egy csík és akkor csak 1 csík van?? ha van mellette még 1 csík akkor az 2 csík, nem?
6/23 anonim válasza:
7/23 A kérdező kommentje:
EGYETLEN EGY CSIK VAN! ÉS AZ IS A KONTROLL MELLET! (C)
2013. aug. 8. 14:10
8/23 anonim válasza:
Akkor vagy nem vagy terhes, vagy korán csináltad a tesztet.
9/23 A kérdező kommentje:
majdnem 10 napja késik a mensim sőt több is ha beleszámolom átlagba a csúszásokat a 72 órás miatt
2013. aug. 8. 14:13
10/23 anonim válasza:
Akkor nem vagy terhes, de szerintem arra gondoltál, hogy a C helyén, hogy a konrtoll vonal helyén. Az nem mellette van, hanem a helyén, ahol kell lennie. Én sem értettem elsőre, csak utána gondoltam végig, hogy valszeg arra gondoltál, hogy annak ki van írva a C betű, és ott van azon a helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!