Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Árulja már el nekem valaki,...

Árulja már el nekem valaki, hogy miért nem lehet kivárni amíg nem jön meg a vérzés? Miért kell tesztelgetni már előtte?

Figyelt kérdés

Írják itt hogy még ennyi van,meg annyi van a nem vártig stb..

De feltölti a tesztről a képet,amin még szinte semmit se lehetne látni..sose értettem ezt!

Valaki megmagyarázná??

2013. aug. 6. 22:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
Talán,mert setétek? Az olyan kérdéseket,meg még jobban szeretem:Tegnap szeretkeztünk a párommal és elment bennem,lehetek terhes?
2013. aug. 6. 22:06
 2/18 anonim ***** válasza:
54%
Akartál te már nagyon gyereket? Szerintem nem. Ne bántsd őket!
2013. aug. 6. 22:07
 3/18 anonim ***** válasza:
33%
Ekkora tahót...
2013. aug. 6. 22:07
 4/18 A kérdező kommentje:

Dehogynem!Képzeld én is akartam!De megvártam amíg megjön,vagy nem.

És sokkal boldogabb voltam,amikor erős pozi tesztem lett,mert már 1 hete késett.Nem kellett,csalódni,meg vaklálni hogy van e csík vagy nincs!

2013. aug. 6. 22:09
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
2-es! Én 4 éve várom a babát mégsem teszteltem még idő elött sosem. Ez nem ezen mulik.
2013. aug. 6. 22:10
 6/18 anonim ***** válasza:
52%

Azért mert remegve várja, hogy ott legyen a 2 csík, és izgul, mert nagyon vágyik babára.

Azért kell tesztelgetni előtte, mert minden perc csiga lassúsággal telik és nem győzi kivárni...

Valószínűleg te még nem akarsz gyereket, különben ezt pontosan tudnád.

2013. aug. 6. 22:11
 7/18 anonim ***** válasza:
84%
én a 7év alatt 1szer teszteltem de akkor is azért mert késett és akkor lett erős +. :)
2013. aug. 6. 22:12
 8/18 A kérdező kommentje:

Már van egy 7 hós kislányom.

Akkor vettem tesztet,amikor már 1 hete késett,erős pozi lett egyből.Tudtam várni.

2013. aug. 6. 22:14
 9/18 anonim ***** válasza:
92%
Hát most mondhattok akármit, én már 15 hónapja egyik vérzéstől a másikig létezem. Alig várom a napot, hogy ellőhessem az első tesztet, hogy én is tudjak örülni már végre. Nem, nem a rágörcsölés miatt nem jön, a férjemnek van problémája, amit kezelnek és várjuk a javulást.Az ilyen kérdéseket általában az teszi fel, akinek hamar összejött és gőze nincs arról, milyen az, amikor az orvos azt mondja, csak lombik jöhet szóba. Nálunk ez a helyzet. Nagyon szeretném elkerülni a lombikot, így ezerszeresen rá vagyunk görcsölve mindketten a témára. Naná, hogy tesztelek, amikor csak lehet.
2013. aug. 6. 22:19
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Erre nem tudok válaszolni, hogy minek töltenek fel tesztekről képet. De arra tudok, hogy én miért teszteltem a nemvárt előtti napokban. Volt több korai vetélésem, és ezt elkerülendő, gyógyszert kellett szednem. Ezért mondta az orvosom, hogy teszteljek előtte és azonnal kezdjem, amint pozitív. Ugyanis a nemvárt napja után már késő volt kétszer is.

Volt itt olyan amin még én is elcsodálkoztam, pedig már sok marhaságot olvastam...már van gyereke egyébként, és 2 nappal van ovuláció és aktus után, feltölti a tesztet, és szomorú, mert nem pozitív. Na, ezeket már én se értem.

2013. aug. 6. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!