Árulja már el nekem valaki, hogy miért nem lehet kivárni amíg nem jön meg a vérzés? Miért kell tesztelgetni már előtte?
Írják itt hogy még ennyi van,meg annyi van a nem vártig stb..
De feltölti a tesztről a képet,amin még szinte semmit se lehetne látni..sose értettem ezt!
Valaki megmagyarázná??
Dehogynem!Képzeld én is akartam!De megvártam amíg megjön,vagy nem.
És sokkal boldogabb voltam,amikor erős pozi tesztem lett,mert már 1 hete késett.Nem kellett,csalódni,meg vaklálni hogy van e csík vagy nincs!
Azért mert remegve várja, hogy ott legyen a 2 csík, és izgul, mert nagyon vágyik babára.
Azért kell tesztelgetni előtte, mert minden perc csiga lassúsággal telik és nem győzi kivárni...
Valószínűleg te még nem akarsz gyereket, különben ezt pontosan tudnád.
Már van egy 7 hós kislányom.
Akkor vettem tesztet,amikor már 1 hete késett,erős pozi lett egyből.Tudtam várni.
Erre nem tudok válaszolni, hogy minek töltenek fel tesztekről képet. De arra tudok, hogy én miért teszteltem a nemvárt előtti napokban. Volt több korai vetélésem, és ezt elkerülendő, gyógyszert kellett szednem. Ezért mondta az orvosom, hogy teszteljek előtte és azonnal kezdjem, amint pozitív. Ugyanis a nemvárt napja után már késő volt kétszer is.
Volt itt olyan amin még én is elcsodálkoztam, pedig már sok marhaságot olvastam...már van gyereke egyébként, és 2 nappal van ovuláció és aktus után, feltölti a tesztet, és szomorú, mert nem pozitív. Na, ezeket már én se értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!