Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyermekágyi vérzés. Valami...

Gyermekágyi vérzés. Valami baj lehet? Normális ez?

Figyelt kérdés
1hónapja és 3napja szültem a kislányom.Természetes szülésnek indult de a kitolási szakaszban kiderült h nem tudom megszülni a picit(nem fért volna ki)ezért császároztak.Sajnos a méhem annyira elfáradt hogy majdnem megrepedt és ezért nagyon lassan kezdett összemenni,közben pedig dölt belölem a vér,de szerencsére nem lett komolyabb baj és a vérzés is elált.A vérzésem a 2hétre szinte teljesen elált(elég volt egy vékonyka betét)De rá egy pár napra megint nagyon vérezni kezdtem(kímélem magam,a babán kívül pedig nem nagyon emelek semmit)Azóta vannak napok hogy mintha elált volna,aztán egyszer csak megint nagyon vérzek...normális ez?Ne hívjam fel a dokim?Tudom hogy van aki több mint 6hétig is vérzik csak az elözmények miatt kicsit aggaszt a dolog.:/Volt valakinek ilyen?
2013. márc. 7. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig visszatért. Semmi gond, nyugi:)

Kétlányos 30hkm.

2013. márc. 7. 17:05
 2/4 Jubilee ***** válasza:
Szerintem meg inkább hívd fel az orvosod! Jobb félni, mint megijedni! Inkább nézzen meg "feleslegesen", minthogy baj legyen.
2013. márc. 7. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a helyedben az előzmények miatt felhívnám a dokit.

Viszont én több, mint 5 hete szültem, és még mindig vérzek. Volt pár nap barnázás, majd megint visszajött erősebben, mint egy menszis vérzés. Most megint kevesebb, remélem, ez már a vége..

2013. márc. 7. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Hívjad fel az orvosdat, mert ilyenek voltak az előzmények. De egyébként előfordulhat, hogy elmúlik és visszajön.
2013. márc. 7. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!