Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császár után 6 héttel enyhén...

Császár után 6 héttel enyhén vérzik a seb. Másnak volt ilyen?

Figyelt kérdés

Rögtön azzal kezdeném, hogy szabadságon van a dokim, így nem tudok elmenni hozzá. 4 héttel a szülés után begyulladt a sebem, akkor bementem az ügyeletre, ahonnan az ügyeletes doktornő elküldött, hogy nem ő műtött, nincs hozzá köze, nem volt hajlandó megnézni a varratot, így akkor másik kórházba kellett mennem - ezek az előzmények.

Tehát tegnap volt 6 hete, hogy császároztak, a 4. héten begyulladt a sebem, akkor az orvosom azt javasolta, hogy borogassam jégzselével. Utána a duzzadás és a pirosság elmúlt, nem is fájt, megnyugodtam. Tegnap este tusolás előtt viszont észrevettem, hogy egy körömnyi foltban vérzett a sebem egy pontból, illetve ezután raktam egy gézdarabot a bugyimba, az is foltos lett egy pontban. A 6 hetes kontrollon múlt héten voltam (mivel most nem rendel a dokim), ő mindent rendben talált. Tudok ezzel kezdeni valamit? Az ügyeletről félek, hogy megint elhajtanak... Volt ilyen másnak is?

2013. jún. 26. 09:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire jó ötlet,de vannak ezek a hámosító krémek, amik sebre vannak. pl bephanten plus, neogranormon. De nem tudom, hogy műtéti sebre jó lehet e, mert nekem a császár után azt mondták száradnia kell, és fertőtlenítő hintőport kaptam rá. Nekem műtét után 1 héttel miután kiszedték a varratot, már teljesen rendben volt.

AMúgy mi az hgoy elhajtanak az ügyeletről?? Attól mert nem ők csinálták a műtétet attól még köteles lenne megnézni!! Ha elakarnak küldeni, mondd nekik, hogy jelenteni fogod hogy nem néztek meg.

2013. jún. 26. 09:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, ez a hintőpor mondjuk lehet, hogy jó ötlet, van még abból, amit a gyerkőc köldökére kaptunk, lehet, hogy az is segítene!? Ha neki meggyógyult tőle a köldöke, akkor talán nem árt a hasamnak sem!

Az ügyeleten meg azzal jött ez a flegma doktornő, hogy "Ez itt járóbeteg ellátás, mihez kezdjek magával?" - és utána hajtott el, meg mondta, hogy nem ő műtött, nem nézi meg...

Szerintem megvárom az estét, hogy ma is fog-e vérezni, és ha igen, max. bepróbálkozom holnap is az ügyeleten... Vagy megvárom a jövő hetet, mikor már itthon lesz a dokim. Csak gondoltam hátha másnak is van tapasztalata erről...

Amúgy biztos az is közrejátszik, hogy hatalmas a kisfiam, lehet, hogy az ő 6 kilójának az emelgetése is megterhelte a hasam... meg hogy néhányszor pont ott rúgott meg pelenkázás közben...

2013. jún. 26. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!