Ez vajon normalis, tobb mint 6 hettel a csaszar utan?
Majus 25-en volt csaszarom, azota szinte folyamatosan verzek. Elso 2 hetben eleg eros volt, aztan majdnem elmult, majd 3,5-4 het korul megint visszatert es azota is tart. Nem tul eros, kb masfel-2 orankent cserelek tisztasagi betetet. Elenk piros szinu, nem `darabos`.
Ez vajon normalis, tobb mint 6 hettel a csaszar utan?
10 hétig véreztem császár után. Hol erősebben, hol kevésbé.
A dokim azt mondta normális, mert az csak egy dolog, hogy a nagykönyv szerint hat hét a tisztulás, ettől még valakinek rövidebb ideig tart, valakinek viszont tovább is tarthat.
S az is lehet, hogy megjött a mensid. Nekem utána még az is megjött, így már piszkosul untam, hogy állandóan vérzek, de hát ez van. Most már rendeződött a dolog.
Ha csak tisztulási vérzés, akkor szedj C vitamint, az segít a vérzés csökkentésében!
Ebből a szempontból speciel tök mindegy hogy császár vagy nem, a méhlepény helyén levő sebnek kell begyógyulni.
Ez van, akinél gyorsabb, van a kinél lassabb. Ha 8 hét után sem múlik, akkor érdemes megkérdezni a dokit.
Az is normális, hogy "szünet" volt benne. Nekem mindkét babánál így lett vége, hogy majdnem egy hét szünet után újra kezdődött.
a 6 hetesen (tegnap) azt mondtak ne aggodjak, de ezt vizsgalat nelkul, itt nem vizsgalnak, a terhessegem alatt sem nezett meg orvos egyszer sem.
adtak cerazette fog. gatlot, remelik ettol elmulik. vaarok akkor meg 1-2 hetet hatha elmulik.
koszonm a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!