Meddig fog még fájni a szex? 7 hónappal vagyok (császár) szülés után. Mikor nekikezdünk, még mindig fáj. Normális ez?
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 12:03
1/6 A kérdező kommentje:
Szoptatok. Lehet a hormonoktól?
2009. aug. 11. 12:04
2/6 anonim válasza:
Nekem ugyanez a bajom, 8 hónapja szültem természetesen. Én is a szoptatás miatti hormonokra fogom, másra nem tudok gondolni. Fáradt nem vagyok, időnk lenne rá, szerelmesek vagyunk, mégse megy rendesen a szex :( Tuti valami van a hormonokkal...
3/6 anonim válasza:
hol fáj pontosan? a méhed? a méhnyakad? a dokit megkérdezted, mi lehet az oka?
4/6 anonim válasza:
Nekem kb 6 hónap után jött rendbe(én is császárral szültem). Igaz, előtte egy szobában voltunk a babával+energiám se sok volt+nagyon-nagyon fájt (kb mintha szűz lettem volna). Aztán ahogy "erőltettük", sűrítettük az alkalmakat(1-2 naponta csináltuk), kb 1-2 hét után mintha sose fájt volna! Úgy tudom, hogy hormonális oka van, a szervezet a babával akar foglalkozni, nem mással. :) Egyébként mi 5 hónap 1 hetesen kezdtük a hozzátáplálást, így 6 hónapos korára csökkent a szopik száma, ez is lehetséges ok a változásra. Egyébként én teljesen azt hittem, hogy a doki felsértett vizsgálat során, mert olyan volt, mintha a hüvelyem falán lenne egy seb.
5/6 A kérdező kommentje:
A hüvelyem fáj, mintha nagyon szűk lennék, és még szűz. (ahogy az egyik válaszoló írta)
utoljára 6 hetes kontrollon látottt a doki, majd kiesett a szemem a vizsgálat alatt. Akkor ő mindent rendben talált.
2009. aug. 11. 15:03
6/6 anonim válasza:
Ha császároztak, és a hüvelyed fáj, akkor valszeg nem szervi oka van, inkább meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy újra csináld, vagy tartassz tőle, hogy a férjed nem lesz elég gyengéd, vagy valami, és ezért nem tudsz ellazulni. Próbáld magad nőnek is érezni, nem csak anyának, minden esélyed meg van rá, hogy boldog legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!