Egy évvel a szülés után se jött rendbe a szex! Hasonló
cipőben?
Figyelt kérdés
Még mindig olyan,mintha egy tűpárna haladna befelé olyankor..Szerintetek lehet megoldás erre?Síkosítózunk,de igazából nem azzal van a baj.Én már arra is gondoltam,hogy szűkebbre varrtak,mint eredetileg voltam,és emiatt kezdődött ez a rémálom.Lehet ilyesmi?Esetleg hasonló tapasztalat?
Szerintem a több előjáték, az egymásra hangolódás, a valódi felizgulás a megoldás, meg a türelem és a síkosító, de ezt írtad, hogy van.
2011. ápr. 29. 07:49
2/18 anonim válasza:
Tudom, mit érzel, de én még csak fél éve érzem ugyanezt, féléves a babám. Nem tudom, mi a megoldás, de elkeserít, hogy lehet, én is úgy járok, mint te :-(
bocs, nem tudok segíteni :-( de hasonló tapasztalatom van
2011. ápr. 29. 10:12
3/18 anonim válasza:
15 hónapos a lányom, eddig összesen háromszor volt szex...
2011. ápr. 29. 14:01
4/18 anonim válasza:
Szoptatod még a babádat? Én 4 hónapig szoptattam és addig nekem is fájdalmas volt az együttlét. Utàna rendezödött és minden a régi!
hasonló volt a gondom.Olvasd végig,leírtam,h mi volt a gond.
2011. máj. 5. 20:15
6/18 anonim válasza:
1 évesek lesznek a lányaim. 2 kezemen meg tudom számolni hogy hányszor voltunk együtt a párommal.
Sőt... Hozzáteszem azt is hogy 20 vagyok...
2011. máj. 5. 20:38
7/18 anonim válasza:
17 hónapos a lányom. Nekem is más azóta a szex, negatív irányba...
Nem tudom miért van ez, de én is kivagyok miatta... :S
2011. máj. 5. 21:01
8/18 anonim válasza:
Hasonló a szitu.Kicsivel több mint 7 hónapja szültem,de max 3x voltunk együtt,de az is lehet h 2x.
2011. máj. 5. 21:37
9/18 anonim válasza:
Nekem fizikai problémám nincsen viszont lelkileg nagyon nehezen hangolódom rá. Egyfolytában a kislányom körüli teendőkön jár az agyam vagy a következő napi időbeosztásunkon. Legutóbb azon járt az agyam, hogy jövő héten kezdem a beszoktatást a bölcsibe és mi lesz.
Pedig szeretem a férjem.
2011. máj. 5. 22:13
10/18 A kérdező kommentje:
Nem szoptatom már 4 hónapja...Látom nem vagyok egyedül a problémával.De ez nem vigasztal,csak meglep.Sokszor azon gondolkodom,vajon nem lett volna-e jobb császárral szülni...akkor nem lenne ez az egész...Ez se zavarna ennyire,ha tudnám,hogy egyszer visszaáll minden a régibe...ez így nekem is pocsék,és félek,nehogy a férjem is ráunjon a "sietős" ,fájdalmas,ritka együttlétekre...Ha valakinek sikerül megoldást találni,légyszi majd írjon! Ja,és én voltam vele orvosnál,de semmi.Azt hitték bent maradt egy varrat,de nem,aztán ,hogy az aranyér szórakozik,és sugárzik át,de nem...csupa találgatás,semmi eredmény...szomorú...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!