Milyen volt a szülés utáni első szex?
Császáros voltam. Vártam, de kicsit izgultam is, addigra elég régóta nem voltunk már együtt (komplikációk a terhesség alatt, amniocentézis, stb.).
Az első együttlétünk a szülés után olyan volt, mintha újból elveszítettem volna a szüzességemet. Kicsit fájdalmas volt...
8 hét után volt, és egyáltalán nem élveztem. Fájt is, kellemetlen is volt!
Úgy igazán 10,5 hónap után állt helyre a dolog részemről. Azóta viszont még jobb, mint előtte volt! :)
6 hetes vizsgálat után, háááát, nem az volt a legjobb. Tiszta hülyeség, de izgultam, mint egy tini aki épp készül elveszíteni a szüzességét :)
Sajnos picit fájt (gátvarrás), de gyakoroltunk eleget, utána minden egyes alkalom jobb lett. Ja, a férjem élvezte.
Behatolás nélkül 5 hét múlva voltunk együtt, már nem bírtuk tovább, előtte még véreztem.
7 héttel szülés után tudtam rávenni magam (belső és külső varrataim is voltak) a normál szexre, de az kb. három hónapig minden alkalommal fájt még egy csomó síkosítóval is.
Most már jobb, mint szülés előtt. (4 hónapja szültem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!