Egészségügyi kaparás után lehet még nekem gyermekem 31 évesen?
még nincs egy gyermekem sem. Most szerettünk volna, de nagyon hosszú erős vérzésem van és találtak valamit a méhnyakamon.
Küretet szeretne a doki. Én meg babát. :(
Pont most van egy tök jó erős tüszőm.
úgy tudo, a kaparás egyáltalán nem veszélytelen.
Az egészségügyi kaparás alig veszélyes, ellentétben a terhességmegszakitással.
Ugyanis az utóbbi esetben a méh fala fel van puhulva, ezért sokkal sérülékenyebb. az egészségügyi kaparás esetében viszont teljesen normális, feszes a méh, ezért jóformán nem lehet(ne) megsérteni semmivel sem, legalább is véletlenül nem.
Hallgass az orvosra, ez egyszerü kis beavatkozás, és adott esetben az emlitett problémák miatt elöfordulhat, hogy nem tudnád a terheséget kihordani - ugyanis az erös, elhúródó vérzés mindig valamilyen rendellenességre utal. Ezt a gyógykaparás megszünteti és utána sokkal nagyobb esélyed van egészséges babát szülni.
Mellesleg 31 évesen még egyáltalán nem vagy ott, hogy pánikba kellene esned amiatt, hogy MÉG nincs gyereked.
Minden jót.
msyt, kérdezhetek? Neked is erősek voltak a menszeszeid? Köztes vérzés is volt (aktus után)
nekem ezek is vannak
azt mondta, hogy talált valamit, de ő még ilyet nem látott, nem tudja mi az.
és egy hónap múlva küret és szövetet akar venni belőle.
Nem, nekem pont, hogy nem akart megjonni, a mutetkor mar 2 honapja nem menstrualtam es a norcolut sem hozta meg. Azota minden popec. Egyebkent nekem az atlagosnal picit gyengebb a mensim, a doki szerint a 10 evig tarto fogigatlo miatt. De bevallom oszinten a mutet utani elso mensi, na az durva volt, iszonyat gorcsoltem is. Mikir mentem a kontrollra, meg is kerdezte a doki, hogy milyen volt, mondtam, hogy ilyen es ugy lattam nagyon elegedett vele, de mondta, hogy csak az elso ilyen, gondolom meg ekkor huzodott ossze kicsit a meh. A hat hetes kontrollon mondta, hogy a kov ciklusban meg ne essek teherbe, utana mehet. Es jott is... :-)
Nekem aktus utani verzes (mutet elott) elofordult, de nem sokszor. Citologiam P3 volt (mar tavaly marcius ota), CINIII, H-SIL. Ezzel kuldott mutetre. Szovettanra mindig elkuldik ilyenkor a darabokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!