Egészségügyi kaparás után lehet még nekem gyermekem 31 évesen?
Figyelt kérdés
még nincs egy gyermekem sem. Most szerettünk volna, de nagyon hosszú erős vérzésem van és találtak valamit a méhnyakamon.
Küretet szeretne a doki. Én meg babát. :(
Pont most van egy tök jó erős tüszőm.
úgy tudo, a kaparás egyáltalán nem veszélytelen.
2013. ápr. 4. 07:44
11/15 A kérdező kommentje:
gratulálok neked, :) már nekem is jobb a kedvem a te példád alapján
2013. ápr. 4. 09:26
12/15 krisztivan válasza:
Igen,lehet:-) Nekem missed ab.-om volt 4 éve.Azóta a gyümölcs már 2.5 éves,igaz kukacos lett:-)) Gyógyulj meg és aztán újult erővel baba"gyártás":-)
13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is. El is felejtettem, hogy a missed ab esetén is küretet végeznek.
2013. ápr. 4. 09:47
14/15 anonim válasza:
Helyes! Nem kellemes, de hamar tul leszel rajta es jon majd a babo is! ;-)
15/15 Czinkapanna válasza:
Szia nekem volt egy eg.ügyi kap 22évesen mert elvetéltem és mostanra 3gyönyörű gyermekem van ne aggódj semmi gond nem lesz és volt kaparásom is a kettő nem uaz tényleg uh kitartás :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!