Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egészségügyi kaparás után...

Egészségügyi kaparás után lehet még nekem gyermekem 31 évesen?

Figyelt kérdés

még nincs egy gyermekem sem. Most szerettünk volna, de nagyon hosszú erős vérzésem van és találtak valamit a méhnyakamon.

Küretet szeretne a doki. Én meg babát. :(

Pont most van egy tök jó erős tüszőm.

úgy tudo, a kaparás egyáltalán nem veszélytelen.

2013. ápr. 4. 07:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
gratulálok neked, :) már nekem is jobb a kedvem a te példád alapján
2013. ápr. 4. 09:26
 12/15 krisztivan ***** válasza:
Igen,lehet:-) Nekem missed ab.-om volt 4 éve.Azóta a gyümölcs már 2.5 éves,igaz kukacos lett:-)) Gyógyulj meg és aztán újult erővel baba"gyártás":-)
2013. ápr. 4. 09:39
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is. El is felejtettem, hogy a missed ab esetén is küretet végeznek.
2013. ápr. 4. 09:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Helyes! Nem kellemes, de hamar tul leszel rajta es jon majd a babo is! ;-)
2013. ápr. 4. 10:32
 15/15 Czinkapanna ***** válasza:
Szia nekem volt egy eg.ügyi kap 22évesen mert elvetéltem és mostanra 3gyönyörű gyermekem van ne aggódj semmi gond nem lesz és volt kaparásom is a kettő nem uaz tényleg uh kitartás :))))
2013. ápr. 5. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!