Teherbeeshetek így?

Figyelt kérdés
problémás a havi vérzésem. sokszor nem jön meg hónapokig, akkor kapok gyógyszert és helyreáll de csak egy pár hónapig.. aztán újra és újra.. nem voltam még másik dokinál ez már évek óta így megy.. de most állunk gyerekvállalás előtt de félek így belekezdeni. nem lesz gond? lehetnek gondok? pl hogy elmegy a baba vagy hasonlók? és mit tehetnék? gondoltam hogy elmegyek egy endrokológushoz (vagy hogy írják..). vélemények, tapasztalatok? 30/N
2013. aug. 6. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Miért lenne gond? Gyermeket szeretnél, akkor Isten megadja neked, CSAK KÉRNED KELL ŐT!
2013. aug. 6. 09:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Helyesen: endokrinológus. Én javaslom, hogy keress fel egyet. Az utolsó 2 találkozásunk előtt még ajánlottam volna az enyémet, de mióta tudja, hogy babát szeretnénk, azóta le se sz.rja a fejemet, én is most keresek újat. De biztos lesz, aki tud majd ajánlani neked itt. És inkább menj el hozzá, mielőtt az összes vackot beszeded, megiszod, magadra kened, amit a neten olvasol.
2013. aug. 6. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyon gyorsan keress fel egy endokrinológust, helyre fog tenni.

Az 1. válaszadó meg a hülyeségeit máshová írogassa.

2013. aug. 6. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Endokrin dokit keress fel mindenképpen, és váltsd le a nődokid is, mert azért nem ez lenne a megoldás. Lehet PCOS-ed van, azt kezelni kell, de nem így.

Az endokrin doki és egy jó nőgyógyász segíteni tudnak tuti:)

2013. aug. 6. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
endokrinológus... és minél előbb!
2013. aug. 6. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!