Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tehetnék? Teherbeeshetek...

Szilvia74 kérdése:

Mit tehetnék? Teherbeeshetek 39 éves, úgy hogy nem szedtem fogamzás gátló gyógyszereket?

Figyelt kérdés
Még soha nem szedtem fogamzásgátlógyógyszert, a párom szokott "vigyázni",de én már nagyon szeretnék,csak gyáva vagyok vállalni egy babát,mert a párom nem akar tőlem :-((((((((((.

2013. máj. 2. 10:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ hogy állsz anyagilag mivel valószinüleg egyedül kéne felnevelned. Mivel tőled nem akar gondolom egy foglalt pasiról van szó.? Én a helyedben inkább keresnék olYan társat aki igazi társam tudna lenni és igazi apja a gyermekemnek.
2013. máj. 2. 10:24
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
De fura ez a kérdés. 39 évesen még gyávának érzed magad a gyerekvállaláshoz? És a párod nem is akar babát? Akkor ezt mégis hogyan gondoltad? Egyébként teherbe eshetsz, ha nincsenek bajaid. Menj orvoshoz, és vizsgáltasd ki magad. De az sem ártana eldönteni, hogy akkor végülis akar-e egyáltalán valamelyikőtök gyereket. Csak akkor vállaljátok, ha szeretnétek is.
2013. máj. 2. 10:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy nem akar TŐLED? Így konkréten tőled vagy mástól sem? Én azért százszor is meg gondolnám akkor,hogy legyünk-e továbbra is egy pár!!!! És a kérdésedre a válasz: persze,hogy vállalhatsz gyereket csak most már igencsak sietni kell az el határozással mert ki futsz az időből a kockázat pedig csak nőni fog. Amúgy meg ne félj ettől szebb dolog nem létezik a földön mint az anyaság:)))
2013. máj. 2. 10:27
 4/9 A kérdező kommentje:

Az első válaszoloknak írnám,hogy nem foglalt pasi,hanem 4 éve a párom.3 éve ő is mondta,hogy keressek inkább magamnak egy olyan pasit aki igazán akar tőlem egy babát.

A második válaszolonak ,nem voltam még orvosnál,de elmegyek és meg nézetem,hogy lehet e kockázat nélkül gyermekem.Állítottam már késztények elé a párom,hogy ha nem akar tőlem akkor elmegyek,de azt is felajánlottam,hogy hozzuk össze a babát,és elmegyek és egyedül nevelem fel.

2013. máj. 2. 10:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja meg tőlem és mástól sem akarna gyermeket,ha én elmennék és jönne más utánam ő tőle sem akarna.
2013. máj. 2. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben keresnék egy olyan társat aki akar gyereket. Nagyon fontos hogy állsz anyagilag egyedül tudod-e vállalni, mert úgy néz ki ö semmiképp nem lenne társad ebben. Én hagytam ott emiatt pasit hogy nem akart gyereket pedig csak 24 voltam. AZóta ez az ember véletlenül teherbeejetette a barátnőjét, őt kényszerítette az abortuszra.
2013. máj. 2. 10:40
 7/9 anonim ***** válasza:
én a kapcsolatból kilépnék biztosan, gondolom a párod 40-es lehet, sokra tőle már nem számíthatsz ez ügyben, ha most se akar még gyereket. kérdés, mire találsz egy igazi társat, tudsz-e még gyereke vállalni? én leülnék először a mostanival komolyan beszélgetni, aztán eldönteném, mi legyen.
2013. máj. 2. 11:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Régebben mikor szóba hoztam agyermeket,azt mondta menjek el ha teherbe esnék,én azt mondtam neki,hogy jól van el megyek,de akkor minden hónapban küldenék a babáról képet,hogy lássa,hogyan nől a bab.Erre majdnem sírva,mondta,hogy akkor miért mennék el.Azt veszem észre,hogy néha ellent mondásba kerül magával.Azt mondja hiányzik neki is a bab,de nem meri be vállani.Pedig nem is neki kéne válllani hanem nekem.Ha nem müködne így a kapcsolat nem ő járna rosszul hanem én maradnék egyedül a babával.
2013. máj. 2. 11:30
 9/9 A kérdező kommentje:
A párom 42 éves lesz és van már 2 gyermeke a volt asszonynál,18 és 21 évesek,csak még fizeti rájuk a gyerektartást.Az meg mire letelik én már 41 éves leszek.:-(Mert addig nem vállal be gyereket míg fizeti a gyerektartást.Ja és ha én is elhagyom,mint a volt asszony nekem nem fizetne semmit.Gonoszak ezek a szavak amiket ezelőtt 3 éve mondot nekem,de azóta hátha megenyhült.Kényszeriteni sem akarom,mert annnak csak veszekedés a vége.Jó belátásra kéne bírnom.
2013. máj. 2. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!