Menstruáció utáni 2. napon is teherbeeshetek?
Huhh de gyorsak voltatok!Az igazság az,hogy nagyon szeretnénk babát,de valahogy nem jön!Jó,igaz,hogy eddig nem voltunk 100%-osan rajta a dolgon,de mostmár jó lenne,ha hamarosan meglátogatna minket a gólya...:)
Praktikák esetleg vannak rá,hogy hogy a leghatékonyabb,vagy mikor érdemes az "ügyön lenni" ? :))))
Esély van rá persze,mert az orgazmus is kiválthat spontán p.érést :)
Én ajánlanám neked a reggeli ébredési hőmérséklet mérést,és mellé az ovu tesztet.
Én 5 hónapig mértem minden reggel a hőmet,(persze akkor még nem próbálkoztunk mert vártam,hogy a fog. gátló kiürüljön a szervezetemből)de nem tudtam kiigazodni rajta,mert volt,amikor olyan cikkcakkos lett,hogy nem láttam át..elkezdtünk próbálkozni,először ovu teszt nélkül,nem sikerült..akkor döntöttem úgy,hogy jó,akkor veszek ovu tesztet és majd azzal hátha sikerül.
És láss csodát,az első hónapot elcsesztük mert lekéstük,de a következő próbálkozásra összehoztuk a babócát :)
Szóval összesen a harmadik próbálkozós hónapban megfogant a kisfiúnk :)
25+1 hkm
Szóval a
Ovus mikroszkópom nekem is volt,de őszintén szart sem ért!!!
Általában a 13-14. nap környékén van ovu,és ha előtte elkezded pár nappal az úgy elég,és minden nap el kell lőni egyet,és ezt lehetőleg nem reggeli vizelettel kell csinálni.Én esténként teszteltem.Mivel nekem a 13. napon volt ovum,így elkezdtem a 10.-11. napon és csináltam minden este egyet.Ez a teszt nem úgy működik,mint a terhességi teszt,hogy már a halvány is pozi..az még nem!Akkor lesz pozi,ha ugyan olyan erős lesz a teszt csík mint a kontroll!!És aznap kell még csak házas életet élni,mert a pozi teszt azt jelzi,hogy 24-36 órán belül ovu lesz és akkor a legnagyobb az esély a teherbe esésre!!
Remélem akkor ez befog jönni!:) Kipróbálom,hátha.Végülis minden megoldás érdekel!:))
Tudtok esetleg olyan tippeket,amik elősegítik a peteérést,utána a megtermékenyítést majd beágyazódás?Valami praktika,tapasztalat? :)
Cickafark és palástfű teát szoktak alkalmazni ilyen esetekben,hogy sikerüljön a baba.Ha gondolod ezeket kipróbálhatod.
Bár nekem nem kellett,mert ment ezek nélkül is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!