Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeeshetek ha ondós...

Teherbeeshetek ha ondós kézzel "oda" nyúltam?

Figyelt kérdés

a barátomat szájjal elégítettem ki és a kezem is spermás lett. véletlenül hozzáértem a puncimhoz és félek hogy teherbeestem.

sok esély van rá?

2013. jún. 6. 16:41
 1/7 anonim válasza:
0,0000000000000000001%
2013. jún. 6. 16:42
 2/7 anonim válasza:
szinte kizárt ne parázz. De azért nem árt az óvatosság a jövőben.
2013. jún. 6. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
ha bedugtad akkor van valamennyi esély de az is minimális. Ha nem dugtad fel teljesen az ujjad akkor kizárt.
2013. jún. 6. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Utolsó, remélem nem gondolod komolyan amit írál:D

Ha ilyen "könnyű" lenne teherbeesni.....szép is lenne.

Levegőre kerülve a spermák életképtelenek lesznek, legaább is a nag része.

Az újja/újjad nem steril, thát ott elpusztultak.

Nem lehetsz terhes:)))) de azért kegközelebb n így:))

24hkm

2013. jún. 6. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó! remélem Te nem gondolod komolyan amit mondasz, hogy levegőn elpusztul. Ezekszerint neked szerencséd volt és nem kellett meddőségi kivizsgálásokra, kezelésekre járnod a babához. A sperma mintát lehet vinni otthonról a vizsgálatra csak 1 órán belül oda kell érni vele. A levételkor amig a pohárra nem teszed, rá a tetőt addig elég sok levegő éri a spermiumokat és mégsem lesz semmi bajuk. Épp azért kell 1 órán belül oda érni vele mert addig semmi károsodás nem éri őket sem a levegőn sem a pohárban.
2013. jún. 6. 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:

"Levegőre kerülve a spermák életképtelenek lesznek, legaább is a nag része."

Én is erre gondoltam, amit már írtak, hogy mégis a spermamintát szerinted hogy vizsgálják? Vákumban?

2013. jún. 6. 23:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Úristen milyen hülyeség! Hogy elpusztulnak a levegőn, meg ilyet, hogy nem steril a kezed és elpusztulnak a kezeden.. Atyaég! Honnan jöttél te a középkorból? Ez kb. akkora hülyeség, mintha azt mondanád neki, hogy ha fejre állsz nem leszel terhes.

Szerinted a hüvelye steril? Vagy nem hallottál még a baktériumflórájáról? Meg a levegőn elpusztulnak.. És a spermamintát szerinted hogy vizsgálják? Mozgékonyságot is néznek ám, szerinted "halott" spermákon azt hogy néznék meg, ha elpusztulnának, ahogy kijöttek?

Nem pusztulnak el a levegőn a spermák, csak beszáradás után! Elég hosszan életképesek a levegőn is, bár ez függ a környezeti tényezőktől, pl. hőmérséklet.

Kérdező nem valószínű, de azért legközelebb figyeljél az ilyenekre, hogy spermás kézzel hova nyúlkálsz.

2013. jún. 6. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!