Teherbeeshetek ha ondós kézzel "oda" nyúltam?
a barátomat szájjal elégítettem ki és a kezem is spermás lett. véletlenül hozzáértem a puncimhoz és félek hogy teherbeestem.
sok esély van rá?
Utolsó, remélem nem gondolod komolyan amit írál:D
Ha ilyen "könnyű" lenne teherbeesni.....szép is lenne.
Levegőre kerülve a spermák életképtelenek lesznek, legaább is a nag része.
Az újja/újjad nem steril, thát ott elpusztultak.
Nem lehetsz terhes:)))) de azért kegközelebb n így:))
24hkm
"Levegőre kerülve a spermák életképtelenek lesznek, legaább is a nag része."
Én is erre gondoltam, amit már írtak, hogy mégis a spermamintát szerinted hogy vizsgálják? Vákumban?
Úristen milyen hülyeség! Hogy elpusztulnak a levegőn, meg ilyet, hogy nem steril a kezed és elpusztulnak a kezeden.. Atyaég! Honnan jöttél te a középkorból? Ez kb. akkora hülyeség, mintha azt mondanád neki, hogy ha fejre állsz nem leszel terhes.
Szerinted a hüvelye steril? Vagy nem hallottál még a baktériumflórájáról? Meg a levegőn elpusztulnak.. És a spermamintát szerinted hogy vizsgálják? Mozgékonyságot is néznek ám, szerinted "halott" spermákon azt hogy néznék meg, ha elpusztulnának, ahogy kijöttek?
Nem pusztulnak el a levegőn a spermák, csak beszáradás után! Elég hosszan életképesek a levegőn is, bár ez függ a környezeti tényezőktől, pl. hőmérséklet.
Kérdező nem valószínű, de azért legközelebb figyeljél az ilyenekre, hogy spermás kézzel hova nyúlkálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!