Szerintetek erősödik már a csík? Vagy még nem eléggé?
Ezek a pár nappal ezelőtti teszteim:
Ezek pedig a maiak (x-epil és one step):
Köszönöm!
Szia.
Jaj de jó, nálunk is apuka örömére vált hogy kislány. :D
Azért jó, mert így könnyebb vásárolni is... :) Nálunk is gyűlnek a rózsaszín ruhák... ;-) Nekem a BPD 78,4 volt 30hét+3naposan, fejvégű és szintén mellső falon tapadt. :D Ahhoz képest alig van hasam és majd ma több kiderül, de még mindig +5kg-nál tartok...32 hetesen :S A becsült súlyát azt nekem automatikusan mondták, nem is kérdeztem, ezek szerint változó... De amúgy azért szokták mondani, hogy kb-ra tudjad, hogy milyen súlyú lesz a pici... A méhszájat eddig nekem csak 1x, a 22héten nézte a doki görcsölés miatt, akkor teljesen zárt voltam..de azóta meg sem nézték, pedig én is olvastam pl kiskönyvben hogy 30 héten nézni szokták... hát nekem sem néztek semmit, pedig veszélyeztetett vagyok egy tavalyi vetélés miatt és sztem 30. héten igazán indokolt lenne. Majd legközelebb én is rákérdezek, ha nem akar megnézni a doki... de hát akkor már 36 hetes leszek..csak megnéz majd. Szerintem, ha aggaszt a dolog finoman kérdezz rá, hogy azt mikortól nézik..:)
Amúgy nekem a kiskönyben ott van, hogy a 18-22-24. hétnél is ott van, hogy méhszáj 3000, pedig a 22.hét kivételével nem is nézte... lehet, hogy az UH mutatja????Lehet én mondok butaságot...:D:D:D De nem tudom. Majd írj még. Én ma megyek védőnőhöz, megkérdezem, hogy mikortól nézik a méhszájat.. meg pl azt se tudom, hogy kórházba kell e feltétlenül pólya, mellszívó?!?? Meg nekem ajánlották, hogy szedjek 37-38. héttől homeós bogyókat amik segítenek szülésnél... csak azt nem tudom, hogy miként lehet szedni. Te erről hallottál valamit??:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!