Aggódjak, hogy nem erősödik a csík?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt, tegnap, ma. A tegnapelőtti és tegnapi 10-es One Step, a mai 25-ös X-Epil. Mensimre nem lehet hagyatkozni annyira, 15-16-odik dpo-n vagyok.
2013. júl. 18. 08:24
1/5 anonim válasza:
A 25-ösön azért lett gyengébb,mert az csak a nagyobb koncentrációjú hcg-t mutatja ki,míg a 10-es már a sokkal alacsonyabb szintet is kimutatja.
Ne aggódj, nekem is ilyen volt, hosszú ciklusok mellett az elmaradás után 3 nappal. :-)
18hkm
2/5 anonim válasza:
Szia!A halvány pozi is pozi!!Ne aggódj,fog az erősödni :-)A 10-es érzékenyebb,nekem a késés után kb.5 nappal lett ilyen halvány pozitív,a késés utáni pár napban még a 10-es sem mutatott semmit.A Hcg egyébként is két naponta duplázódik :-)Boldog babavárást kívánok Neked!!!!Tamy
3/5 anonim válasza:
a hcg kétnaponta duplázódik, és célszerű mindig ugyanolyan tesztet használni, mert nekem pl. az egyik fajta 25-ös jóval halványabb volt, mint a másik. :)
ne aggódj!
4/5 anonim válasza:
Igen, ugyanolyan erősségű és márkájú tesztet kellene használni kétnaponta, és így biztosabb eredményt kapsz.
Ha erősödik szépen, akkor nincs baj.
5/5 anonim válasza:
Szerintem csak akkor van aggódnivaló,ha 5. hét vége fele is halványka.Saját tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!