Nincs rajta második csík ugye? Aki tudja át tenné negatívba?
2013. júl. 18. 07:02
1/8 anonim válasza:
Negatívba nem tudom sajnos tenni, és elég rossz minőségű is a kép. Én van, hogy látok egyiken másikon 2 csíkot a megfelelő helyen. Tedd az ablakhoz és akkor jobban látod van e rajta valami vagy sem. Valamint ha szürke a második csík az csak száradási, ha rózsaszín akkor 2 csíkos a teszt. És nem mindegy hányadik dpo (ovu után hányadik napon teszteltél). Ha ma kellett volna megjönnie akkor ahhoz ez elég halvány csíkocska (ha van rajta valami) így nem biztos, hogy ebből maradandó baba lesz, vagy, hogy valóban igazat mutat a teszt.
2/8 anonim válasza:
Ezekből a képekből semmit nem lehet megállapítani, szerintem még negatívba is felesleges őket tenni, annyira homályosak. Jobb minőségű kép kellene.
3/8 A kérdező kommentje:
2013. júl. 18. 07:38
4/8 anonim válasza:
Homályos, de tényleg nem látni rajta 2.-at.
5/8 anonim válasza:
Ezek totál negatív tesztek, így nincs értelme szerkesztgetni!
Késik már?
6/8 A kérdező kommentje:
pedig élőben mintha látnék most rajta valamit
2013. júl. 18. 08:22
7/8 anonim válasza:
Megnéztem, átraktam negatívba, sajnos nem tudom felrakni, mert telóról vagyok. De mind a 3 képen csak egy csík van :'( SAJNÁLOM!
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. júl. 18. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!