Ha egy teszt szellemcsíkos, akkor ha megcsináljuk a képet negatívba akkor látszik a második csík? És ha halvány pozitív, a negatív azt is kimutatja?
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 08:55
1/16 anonim válasza:
A szellemcsík általában rossz helyen van a teszten, a halvány pozitív pedig jó helyen csak alig látszik, be tudod linkelni?
2/16 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy a szellemcsik nem latszik a negativba.
3/16 anonim válasza:
az én szellemcsíkos tesztem is látszódott negatívba.és sajna nem voltam terhes:(
4/16 anonim válasza:
mivel te látod igy valoszinü hogy valóban látszik vagyis ami látszik az van,ebböl adódik hogy le lehet fényképezni márpedig ami azon látszik annak van negativja is.nekem is volt szellemcsikos tesztem bár én nem probalkoztam negativval de lett volna neki,sajnos nem voltam terhes.linkeld be és megnézzük
5/16 anonim válasza:
A szellemcsíkos teszt csíkja szürke, nem színes, mint a kontroll csík, és csak fénynél látszik. A halvány pozitív gyengén, de színes csíkként jelenik meg.
Az a biztos, ha 2-3 nap múlva újra tesztelsz.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.Sajnos nem tudom belinkelni, mert annyira halvány, hogyha lefényképezem nem is látszik semmi, még negatívban sem. Holnap tesztelek, majd megírom mi lett.
2010. nov. 10. 17:40
8/16 A kérdező kommentje:
Igen, de nem tudom most mi van, mert volt csík, de el is tünt:(
Reggel újra csinálok, ha addíg nem jön meg. Köszi hogy érdeklődsz
2010. nov. 11. 17:42
9/16 anonim válasza:
mi lett a teszt eredménye?nekem sajnos volt fals pozitiv.itt van nézd meg:
10/16 A kérdező kommentje:
Sajnos - let:(
Akkor a tiéd sem pozitív??
2010. nov. 12. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!