Szerintetek erősödik már a csík? Vagy még nem eléggé?
Ezek a pár nappal ezelőtti teszteim:
Ezek pedig a maiak (x-epil és one step):
Köszönöm!
Szia!
Hála égnek elmúlt a maszatolás, csak sokat fájdogál a hasam alja. Próbálok pihenni, amennyit lehet, szedek magzatvédő vitamint, de ismerősöm a MagneB6-ot ajánlotta, neki attól jobb lett, azt mondta. Lehet, hogy pusztán csak jobban érzem a pocak növekedést( még ha nem is látványos), mert volt egy ciszta műtétem és mivel nem laporoszkópiás műtét volt, hanem rendesen vágtak, lehet azért érzékenyebb. Én holnap megyek újra UH-ra+ az AFP-t is megtudom. 2 hete nekem kislányt mondtak, de mondta a doki, hogy most is rákukkant majd. :-) Neked tudni már? Nekem még mindig sokat van gyomorégésem, bizonyos ételektől+kávétól ugyanúgy megvan az undor... Lehet, hogy ez végigkísér, de sebaj, csak ne legyen gond. A másik, hogy rengeteget kell WC-re járnom.. :D És persze akkor, mikor megyek bárhova(vásárlás, doki...)Te mikorra vagy kiírva, amúgy? :-) Én április 8-ra. De nekem már 30-án egyértelműen jelezte a pocaklakó, hogy minden rendben, azóta egyre többször jelez! :D Azt már most tudom, hogy szereti a zenét meg a CSOKIt xD Majd írj!!! :-)
Ja, és még akartam kérdezni, hogy neked mekkora pocid van?
Nekem szinte észre se venni.... leginkább, mint ha híztam volna picit hasra, de azt hogy baba van, senki meg nem mondaná... Nekem eddig még egy dekával sem mutat többet a mérleg, ugyanannyi vagyok, mint voltam...(Pedig azt hittem, hogy a kívánósság meglátszik majd...-alapvetően hízékony alkat vagyok) De szerintem, majd úgy is beindul, mert még nem vagyok félidőben sem. :D Na, majd akkor írj, hogy mi van veletek!!! Szép napot!
Szia!
Én tegnap jöttem haza Pécsről, mert korábban vették le a vért 16.hét előtt és így 0,65MoM lett az AFP-m... Én gondoltam, hogy semmi baj nincsen, mert UH-on is minden rendben volt. Tegnap csináltak egy UH-ot, meg volt egy tanácsadás és ennyi. Szóval minden rendben!:-) Szépen fejlődik a picikém. Még mindig lányt mondtak, de biztos majd csak akkor leszek ha a kezemben lesz. :D
A 18.heti uh-om: BPD:42mm,HC:145mm,AC:134mm,FL:23mm. Most a tegnapi 20.heti uh: BPD:48mm,HC:168mm,AC:143mm,FL:31mm. A becsült súly:305g. :-) Örülök, hogy veletek is minden rendben. Nevekről már beszéltetek pároddal/férjeddel? Nálunk a lány név az már megvan. :-) A fiú kérdéses.. :D
Szia!!!!
Ne haragudj én is régen voltam :D
Minden rendben van velünk, már 100%, hogy kislány, úgyhogy Dorina lesz! :-)
Nagyon jó kislány, este "hagy" aludni, napközben is érzem, ha fenn van, de nem rúg szét :D
Imádja a csokoládét és az ACDC-t is... xD
Nekem még mindig vannak émelygéseim... ha eszem akkor is... :D Most csütörtökön voltam UH-on 30hetes+3napos volt aznap és 1450g a becsült súlya. Hála égnek minden rendben, egy kis időre láthattuk a fél arcocskáját, mert ugyan a kezét maga elé tette, de valamit csak láttunk...igazi kislányos arca van kerek a pofija és a nózija is.. Legközelebb majd csak 36. héten kell menni, de már én is alig várom, hogy megszülessen.. Ti hogy vagytok? Ja, és nagyon ritkán fájdogál a hasam, viszont kínoz a derékfájás...annak ellenére is hogy nem sokat híztam, eddig 5kg +nál tartok. Szóval nem tudom mi okozza hogy intenzíven fáj a derekam, de amiatt nem tudok aludni már csak..:S:D Majd még írj, izgatottan várom. Ha sikerült megtudni a nemét azt is írd meg. :D Egyébként a Lilla és az Olivér is nagyon szép név. Az én párommal sem volt könnyű kiegyezni...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!