Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek erősödik már a...

Szerintetek erősödik már a csík? Vagy még nem eléggé?

Figyelt kérdés

Ezek a pár nappal ezelőtti teszteim:

[link]

[link]

Ezek pedig a maiak (x-epil és one step):

[link]

Köszönöm!

2013. aug. 6. 08:33
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Azt a mindenit, akkor napra pontosan egyidősek vagyunk, mert én ma vagyok 8 hetes és 3 napos! :) De jó!! Azt mondta az orvosom, hogy minden hónapban egyszer kell megjelennem terhesgondozáson, de mivel október első hetén leszek (leszünk:) ) 12 hetes, így akkor fogok elmenni. Meg azon a héten a párom is el tudna kísérni és akkor ő is megnézhetné a kicsit. Most az elsőn sajnos nem lehetett bent velem, mert az éves vizsgálat is el lett végezve, de ő is szívesen meggyőződne a saját szemével arról, hogy minden rendben van. A maszatolás miatt állítólag nem kell aggódni, de azért csak pihenj sokat!!! Jó babavárást! :)
2013. szept. 5. 15:51
 22/34 anonim ***** válasza:
De jó akkor ezt sikerült jól összehozni. :D Nálunk csak a 12 hét után jöhet be az apuka is, már alig várja, hogy lássa az uh-on a picit. Nagyon boldogok vagyunk, nektek is jó babavárást. Már csak annak örülne ha kislány lenne mert náluk mindenki fiú. :D persze a fő hogy ne legyen baj, az se gond, ha kisfiú. Majd írj ha voltál orvosnál. Jó?
2013. szept. 6. 11:46
 23/34 anonim ***** válasza:
Szia. Tegnap voltam dokinál, mert előtte egy hétig beteg voltam. 14 hetes vagyok, minden rendben a picivel, de aggódom picit, mert tegnap óta megint maszatolok... :S Majd írj, hogy veled mi újság?
2013. okt. 9. 16:15
 24/34 A kérdező kommentje:
Szia! Én most vagyok 16 hetes, akkor mégis egy héttel előrébb jársz! :) Nálunk minden rendben! Tünetem semmi sincs, remekül vagyok, csak nem férek bele már 3 nadrágomba. Eddig 3 kiló szaladt fel, étvágy az van! :) Pihenj nagyon sokat! Nem tudják megmondani, hogy mitől vannak a maszatolások?
2013. okt. 28. 19:19
 25/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Hála égnek elmúlt a maszatolás, csak sokat fájdogál a hasam alja. Próbálok pihenni, amennyit lehet, szedek magzatvédő vitamint, de ismerősöm a MagneB6-ot ajánlotta, neki attól jobb lett, azt mondta. Lehet, hogy pusztán csak jobban érzem a pocak növekedést( még ha nem is látványos), mert volt egy ciszta műtétem és mivel nem laporoszkópiás műtét volt, hanem rendesen vágtak, lehet azért érzékenyebb. Én holnap megyek újra UH-ra+ az AFP-t is megtudom. 2 hete nekem kislányt mondtak, de mondta a doki, hogy most is rákukkant majd. :-) Neked tudni már? Nekem még mindig sokat van gyomorégésem, bizonyos ételektől+kávétól ugyanúgy megvan az undor... Lehet, hogy ez végigkísér, de sebaj, csak ne legyen gond. A másik, hogy rengeteget kell WC-re járnom.. :D És persze akkor, mikor megyek bárhova(vásárlás, doki...)Te mikorra vagy kiírva, amúgy? :-) Én április 8-ra. De nekem már 30-án egyértelműen jelezte a pocaklakó, hogy minden rendben, azóta egyre többször jelez! :D Azt már most tudom, hogy szereti a zenét meg a CSOKIt xD Majd írj!!! :-)

2013. nov. 4. 13:42
 26/34 anonim ***** válasza:

Ja, és még akartam kérdezni, hogy neked mekkora pocid van?

Nekem szinte észre se venni.... leginkább, mint ha híztam volna picit hasra, de azt hogy baba van, senki meg nem mondaná... Nekem eddig még egy dekával sem mutat többet a mérleg, ugyanannyi vagyok, mint voltam...(Pedig azt hittem, hogy a kívánósság meglátszik majd...-alapvetően hízékony alkat vagyok) De szerintem, majd úgy is beindul, mert még nem vagyok félidőben sem. :D Na, majd akkor írj, hogy mi van veletek!!! Szép napot!

2013. nov. 4. 13:48
 27/34 A kérdező kommentje:
Szia! Egy kicsit látszik már a hasam, de csak az veszi észre,aki tudja, hogy mi a helyzet. Mostmár 2 hete mi is mocorgunk és főleg édesség után. :) A 18 hetes ultrahangon sem mondták meg, hogy fiú vagy lány, pedig nagyon reménykedtem, de izgulok még egy kicsit, bár tényleg mindegy, hogy mi lesz, csak egészség legyen, más nem számít!! Április 14-re vagyok kiírva, majdnem egy héttel utánad. :) Gyomorégés néha nálam is van, de főként akkor, ha sokáig kell ébren maradnom. Az AFP-m 1,81 lett 18+4-en. Neked? Az ultrahangon az ereményeim: BPD: 42,1 mm; FOD: 49,2 mm; FL: 27,1 mm. Azt mondta az orvos, hogy megközelítőleg 20-22 cm lehet a babóca és 260 g. <3 :)
2013. nov. 18. 17:29
 28/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tegnap jöttem haza Pécsről, mert korábban vették le a vért 16.hét előtt és így 0,65MoM lett az AFP-m... Én gondoltam, hogy semmi baj nincsen, mert UH-on is minden rendben volt. Tegnap csináltak egy UH-ot, meg volt egy tanácsadás és ennyi. Szóval minden rendben!:-) Szépen fejlődik a picikém. Még mindig lányt mondtak, de biztos majd csak akkor leszek ha a kezemben lesz. :D

A 18.heti uh-om: BPD:42mm,HC:145mm,AC:134mm,FL:23mm. Most a tegnapi 20.heti uh: BPD:48mm,HC:168mm,AC:143mm,FL:31mm. A becsült súly:305g. :-) Örülök, hogy veletek is minden rendben. Nevekről már beszéltetek pároddal/férjeddel? Nálunk a lány név az már megvan. :-) A fiú kérdéses.. :D

2013. nov. 20. 08:47
 29/34 A kérdező kommentje:
Jajjj, de nagyon régen nem írtam már! Annyi mindennel kellett foglalkoznom, ne haragudj! Nah szóval, 26 hetesek vagyunk és a nemünk még mindig titok. A nevek már a terhesség 6. hetében meg lettek beszélve (vagyis kiválasztottuk azt az egyet-egyet, amit még a férjem elfogadhatónak találz), így lett Lilla és Olivér. A 21. héten, pont Mikulás napján volt egy enyhe maszatolásom. Azonnal berohantam a kórházba, de nem találtak semmit. Minden a legnagyobb rendben volt, azt mondták valószínüleg a stressz okozta. Azóta is minden rendben van! :) Mostmár nem csak mocorgunk, hanem egész maratonokat futunk le a Mama-hotelben, valamint jó erős balegyenesekkel fejezzük ki nemtetszésünket. Gondoltam hallgatok vele Vivaldit, mert állítólag jót tesz a matematikai képességeknek. Azonnal rúgkapálni kezdett, de persze ACDC az tetszik neki. :) Olyan lassan telik az idő, csak vánszorognak a napok. Már alig várom, hogy a kezembe tarthassam! Mesélj, mi van veletek! Kívánok sok-sok egészséget és boldogságot!!!
2014. jan. 8. 14:29
 30/34 anonim ***** válasza:

Szia!!!!

Ne haragudj én is régen voltam :D

Minden rendben van velünk, már 100%, hogy kislány, úgyhogy Dorina lesz! :-)

Nagyon jó kislány, este "hagy" aludni, napközben is érzem, ha fenn van, de nem rúg szét :D

Imádja a csokoládét és az ACDC-t is... xD

Nekem még mindig vannak émelygéseim... ha eszem akkor is... :D Most csütörtökön voltam UH-on 30hetes+3napos volt aznap és 1450g a becsült súlya. Hála égnek minden rendben, egy kis időre láthattuk a fél arcocskáját, mert ugyan a kezét maga elé tette, de valamit csak láttunk...igazi kislányos arca van kerek a pofija és a nózija is.. Legközelebb majd csak 36. héten kell menni, de már én is alig várom, hogy megszülessen.. Ti hogy vagytok? Ja, és nagyon ritkán fájdogál a hasam, viszont kínoz a derékfájás...annak ellenére is hogy nem sokat híztam, eddig 5kg +nál tartok. Szóval nem tudom mi okozza hogy intenzíven fáj a derekam, de amiatt nem tudok aludni már csak..:S:D Majd még írj, izgatottan várom. Ha sikerült megtudni a nemét azt is írd meg. :D Egyébként a Lilla és az Olivér is nagyon szép név. Az én párommal sem volt könnyű kiegyezni...:D

2014. febr. 2. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!