Szerintetek erősödik már a csík? Vagy még nem eléggé?
Ezek a pár nappal ezelőtti teszteim:
Ezek pedig a maiak (x-epil és one step):
Köszönöm!
Szuper! Na ugye, nyugi! Ott van a kicsikéd a pocidban :)
Nagyon örülök a boldogságodnak :)
Ha mész dokihoz, gyere ám a hírekkel!!!!
Gratulálok!
Erősödik az a csík, ne aggódj!
Én múlthét szombaton teszteltem pozitívat(fél év próbálkozás után,1 perc alatt igen erős csík lett), felhívtam a dokit és kedden mondta, hogy 3 hét múlva menjek. Szerintem kb egy idősek lehetünk, te is akörül menj, akkor már szívhang is lesz. Nagyon szurkolok! Én is izgulok, mert már nagyon vártuk ezt a picit, remélem minden rendben. Majd írj, ha voltál dokinál!:)
Igen, első baba!:-)
Nagyon remélem, hogy ott lesz majd az UH-on és nem lesz semmi gond. Eddig megjön érzésem volt, meg feszült a hasam is de tegnap óta nem érzem. Remélem nincs baj. Majd írok, ha már túl vagyok az UH-on. Addig is Szurkolok!
Szia!
Sajnos csak jövőhét kedden megyek, tegnap alig bírtam kikelni az ágyból, olyan rosszul voltam... Majd írd meg ma mi volt a doktornál!!! :)
Mielőbbi jobbulást!
Az orvos csak hüvelyi UH-val tudott megnézni, annyira hátrahajló méhem van, hogy hasin nem látott semmit sem. Gyönyörű, tiszta szívhanggal, 8 mm-es 7 hetes embrió. :) Olyan boldog vagyok! :) Kifelé a rendelőből már elengedtem egy könnycseppet (azért nagy kő esett le a szívemről), mire szegény párom majdnem elájult, hogy biztosan valami baj van. :) Tünetem nincs az imádott kávém gyűlölésén kívül.
Pihenj sokat és ne felejts el írni nekem! :)
Szia!
Nagyon örülök, hogy minden rendben!!!:)
Én is undorodom a kávétól, pedig nélkülözhetetlen volt reggelente. Meg különböző ételektől is elkezdtem undorodni. Mindenképpen megírom, hogy nekem mi volt UH-on!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!