Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki segíten ovulációval...

Valaki segíten ovulációval kapcsolatban? Én soha nem figyeltem erre, de most szeretnék.

Figyelt kérdés
Milyen jelekből tudjátok, hogy ovutok van? Ezt 28 napos ciklusnál kb. mikor kell tapasztalni?
2013. aug. 4. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb ovuteszttel v hőmérőzéssel. Amúgy igazából nem tudod belőni pontosan. Nekem is 28 napos ciklusaim vannak és azt hittem,h a 14.napon van ovu,éreztem is fájdalmakat,de mikor hőmérővel ellenőriztem akkor csak a 17.napon volt. Szal ezekkel a módszerekkel jobban ki tudnád tapasztalni. V a 12.naptól a 2O.ig kb legyetek együtt 2-3 naponta,úgy is sikerülhet.
2013. aug. 4. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ha itt jelölgeted, akkor könnyű követni.

2013. aug. 4. 22:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A hőmérőzés mit mutat? Úgy értem, mi a jó, ha megemelkedik?
2013. aug. 4. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
A hőd az ovulációig alacsony,aztán ha megtörtént az ovuláció akkor felugrik,olvasgass egy kicsit utána,érdemes kipróbálni,m addig csak tippelgethetsz,h mikor van peteérésed.
2013. aug. 5. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!