Megnéznétek a görbémet? Jóstesztelek is de halványul a csík, alig látszik?
Szeretnénk a babát. Csináltam jóstesztet de csak halványul a csík már alig látszik. Szerintetek megbízható a jósteszt? Köszönöm.
az én jóstesztem még mindig nega :( és ilyen a görbém
neked milyen? :) az jó ha erősödik de ne éld bele magad nagyon...
Szia az enyém ilyen ma: [link]
Remélem egyikünknek sem jön meg. Én csak azért bizakodom mert ilyenkor már vannak jelek ha megjön de most egyenlőre nincs. Igen az jóstesztekben én sem bízom és nem is csinálok többet. Írj majd mi van veled.
Szia nagyon sajnálom, de szerintem nekem is meg fog jönni mert már rózsaszínes maszatom volt ma. A görbém ilyen:
Pont ma voltam dokinál, hogy mondjon valamit miért nem akar sikerülni a baba de képzeld azt mondta menjek Székesfehérvárra mert ott minden van egy helyen mert akkor neki nem kell beutalgatnia külön vizsgálatokra. Azt hittem felrobbanok. Eldöntöttem ha megjön akkor iszom a teát és aviva tornázom. Befejeztem az orvosokkal. Ha Isten is úgy akarja akkor sikerül úgyis én tudom. Ja meg a tesztem is negatív lett ma reggeli pisiből. De új hónap új remény. Ha gondolod priviben tarthatjuk egymásban a lelket ha van kedved hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!