Volt egy gyenge pozitív tesztem nem volt erős a csík, de ott volt most megjött tuti nincs baba ugye?
Mikor én pozitívat teszteltem és utána elkezdtem vérezni azonnal orvoshoz mentem, nem vártam meg míg elmúlik.
Nem tudom, hogy akarod e a babót, de ne várd meg míg elmúlik.
Sajnos nekem is ez volt.
Teszteltem én is egymást követő napokon, icipicit mindig erősödött. Mivel IR-em van, én pluszban nézettem vérből hcg-t. Mivel nem nagyon növekedett, sőt, volt két nap, hogy még eggyel csökkent is, így én tudtam, hogy nem marad meg a baba. A hőm szombatra leesett, elkezdtem vérezgetni, estére konkrétan meg is jött erősen. Nem ért váratlanul, mert a hcg-mből tudtam, hogy nem fog megmaradni a baba, így felkészültem rá.
5 hét 2 naposan ment el a baba, ez most hétvégén volt. Ezt azt hiszem kémiai terhességnek hívják, ilyenkor az orvos sem tud mit csinálni, mert nem tapadt meg jól. Azért én is elmegyek majd vérzés után egy UH-ra, nem árt, ha megnézni.
Kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!